PRVA IZJAVA BOGDANE RODIĆ, TRUDNA MLADA SE NIKAD NE OGLAŠAVA, A SADA JE PROGOVORILA 5 DANA NAKON SVADBE: Evo kako joj je u braku sa Veljkom!

Show
PRVA IZJAVA BOGDANE RODIĆ, TRUDNA MLADA SE NIKAD NE OGLAŠAVA, A SADA JE PROGOVORILA 5 DANA NAKON SVADBE: Evo kako joj je u braku sa Veljkom!
.

Još uvijek se sumiraju utisci sa gala svadbe Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, kada je za više od 500 zvanica organizovano slavlje u jednom beogradskom hotelu.

Uprkos tome što je Veljko bio raspoložen da govori za medije, trudna mlada ne voli da se oglašava na društvenim mrežama.

bogdana2

Ipak, jednom rečenicom je jasno stavila do znanja šta misli o svemu. U izjavi za "Hello", prvo je Veljko sumirao utiske sa vjenčanja:

- Presrećan sam. Trudili smo se da maksimalno ispoštujemo srpske običaje i drago mi je da smo u tome uspjeli. Svi smo uživali. Ako bih morao da upotrebim samo jednu riječ, bilo bi savršeno - rekao je Veljko, dok je Bogdana dodala:

bogdana4

- Mislim da je to najbolji opis našeg vjenčanja. Uživali smo u svakom trenutku, posebno u veselju sa najdražim ljudima, koje je trajalo do jutra - rekla je Bogdana za ovaj list.

Podsjećamo, Veljko i Bogdana Ražnatović će 300.000 eura koje su dobili na svadbi potrošiti na stan, mesaru i medeni mjesec u Dubaiju. Mladenci ne žele da spiskaju novac, već će ga mudro uložiti u nekretninu i posao koji će voditi bivša košarkašica.

Bogdana i Veljko će u početku živjeti u Cecinoj vili. Od novca sa svadbe hoće da kupe jedan veći stan na nekoj dobroj lokaciji u Beogradu. Pošto planiraju veliku porodicu, želja im je da jednog dana imaju svoj krov nad glavom - priča izvor blizak bračnom paru.

bogdana-a

Bogdanini roditelji već imaju razrađen biznis sa živinom u Titelu, pa su ćerki predložili da ona proširi taj posao i u Beogradu.

- Dio novca od svadbe uložiće i u biznis. Tata ju je posavjetovao da otvori mesaru u Beogradu i zaposli radnike.

Naravno, Bogdana će poslije porođaja voditi sav posao. Ona je donedavno sa roditeljima razvozila piliće i ćuriće i pomagala im u mesari u Titelu, tako da zna kako sve funkcioniše - kaže izvor.

672959-bogdana-filp-p9-ff

foto: Filip Plavčić

Sagovornik dodaje da zaljubljeni golupčići uveliko planiraju i medeni mjesec.

- Bogdanine sestre Nataša i Bojana poklonile su im za svadbu vaučer na nekoliko hiljada eura za putovanje po želji. Još biraju destinaciju na kojoj će provesti dvije nedelje. Bogdana bi voljela da to bude Dubai, samo treba da provjeri sa ljekarima da li smije zbog trudnoće da putuje avionom nekoliko sati. Bogdanin otac kaže da su se njegove kćerke pošteno istrošile na sestrinu svadbu, te da će u narednom periodu morati da zasuču rukave.

2054525-screenshot-123-ff

foto: Screenshot

- Nataša i Bojana su vjerovatno bankrotirale zbog svog poklona, pa će sada morati mnoda rade, da sve to nadoknade - rekao je Rodić, koji je nastavio da slavi Bogdaninu udaju, pa je tako u ponedeljak uveče u Titelu okupio komšije, prijatelje i rođake koji nisu bili na svadbi u "Hajatu".

 

(Blic.rs)
 

Ne propustite