DANAS JOJ JE NAJTEŽI DAN U ŽIVOTU, SEVERINA DOVELA DIJETE MILANU, MOLILA GA SAMO ZA JEDNU STVAR: Kad je dobila odgovor, SLOMILA SE!

Show
DANAS JOJ JE NAJTEŽI DAN U ŽIVOTU, SEVERINA DOVELA DIJETE MILANU, MOLILA GA SAMO ZA JEDNU STVAR: Kad je dobila odgovor, SLOMILA SE!
.

Večeras u 20 časova i 11 minuta Severina je u pratnji supruga Igora Kojića dovezla sedmogodišnjeg sina i predala ga bivšem mužu Milanu, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom merom.

U dvorište kuće srpskog biznismena Milana Popovića, koji je, kako saznaju mediji, ististirao da mu se dijete preda večeras, kako je i određeno sudskom odlukom.

severina1

Milan nije prihvatio prijedlog pjevačice da pričeka da se dijete koje je teško primilo ovu odluku suda, pripremi i prilagodi na novonastalu situaciju. Severina je odlučila da poštedi dijete da privremenu mjeru sprovodi policija uz nadzvor socijalnih služi.

Informaciju da je ispoštivana sudska odluka potvrdila je i advokat Jasminka Biloš, koja uz advokata Matu Matića zastupa Severinu Kojić, koja je uložila i žalbu na odluku suda.

Advokatski tim Milana Popovića zatražio je u četvrtak od svoje bivše partnerke, pjevačice Severine Kojić, da mu najkasnije do 20 sati preda njihovo zajedničko 7,5-godišnje dijete, i to na njegovoj adresi.

severina1

Takav je zahtjev utemeljio na danas donesenoj odluci Tee Golub, sudije Opšinskog građanskog suda u Zagrebu, koja je donela i nepravomoćnu presudu i privremenu mjeru kojom se odlučuje da će maloljetni dječak ubuduće živeti s ocem na njegovoj adresi (nije navedeno kojoj), a majku će viđati ređe od uobičajenog: dvaput nedjeljno, utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati, i svaki drugi vikend, ali ne od petka do nedjelje, nego od subote ujutro u 10 sati do nedelje u 20 sati, čime se broj prespavanih noći s majkom drastično smanjuje.

Budući da se na presudu može izreći žalba te bi dječak živio s majkom do pravomoćnosti presude, sudija je donijela i privremenu meru čije izvršenje žalba ne odlaže.

No, ni u privremenoj mjeri ni u presudi nije naveden rok u kojem majka treba ocu da preda dijete. Budući da je danas četvrtak, dan kojim majka može viđati dijete te ga do 20 časova vrati na očevu adresu, Popovićev je tim, kako se nezvanično saznaje, zatražio da to danas učini.

Severina, potpuno shrvana neočekivanom odlukom, danas to nije namjeravala da učini, a njeni advokati su, kako se nezvanično saznaje, upozorili da Popović prvo treba izdejstvovati rješenje o izvršenju, u kojem mora stajati jasan rok do kojeg majka mora dobrovoljno predati dijete.

(Jutarnji.hr)

Ne propustite