USLIKALI SEVERINU KAKO DOVODI SINA MILANU, KAD SU VIDJELI NJENO LICE SLOMILI SU SE: Igor je uz nju, samo utrčala u kuću, POGLEDAJTE SLIKE (FOTO)

Show
USLIKALI SEVERINU KAKO DOVODI SINA MILANU, KAD SU VIDJELI NJENO LICE SLOMILI SU SE: Igor je uz nju, samo utrčala u kuću, POGLEDAJTE SLIKE (FOTO)
.

Sutkinja Tea Golub danas je donijela privremenu mjeru i u presudi je odlučila da Aleksandar živi s ocem, te da se otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Severina Kojić, kako se neslužbeno saznaje, nekoliko minuta poslije 20 sati dovela je svog sina u zagrebački kvart Horvatovac na adresu njegovog oca Milana Popovića. 

severina

Pjevačica je tako ispoštovala privremenu mjeru koja je danas izrečena na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu. Naime, sutkinja Tea Golub danas je donijela privremenu mjeru i u presudi je odlučila da Aleksandar živi s ocem, te da se otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. 

Neslužbeno se saznaje kako se Milan Popović odlučio odreći bilo kakve alimentacije od Severine. Naime, kako doznajemo u slučajevima kakav je slučaj Severine Kojić i Milana Popovića u borbi za skrbništvo donose se tri rješenja.

seve

foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Jedno rješenje odnosi se na to kome pripada skrbništvo, drugo rješenje je koliko često drugi roditelj može viđati dijete i treće rješenje je visina novčane naknade kojom sud želi zaštiti dijete.

Minimalna naknada je 1200 kuna koju sud dodjeljuje djetetu i pri tome sud u ovakvim slučajevima nikada ne ulazi u imovinsko stanje djeteta. Taj iznos alimentacije je sud odredio i Severini i ona će je morati isplaćivati Popoviću. 

seve2

foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Oko 20:10 iz Severinina stana na zagrebačkom Kozjaku izašli su pjevačica, njezin sin, suprug Igor Kojić i još jedna ženska osoba. Sjeli su u crni Audi i otišli 'ostaviti' dječaka ocu. Splićanka je u roku od 20 minuta nakon što je predala sina utrčala u kuću da je susjedi ne vide, piše "24.sata.hr".

Pogledajte VIDEO.
 

(Vecernji.hr/24sata.hr)

Ne propustite