ZMAJEVE PREUZIMA SVJETSKI ŠAMPION Savez ga već kontaktirao, sve je završeno?!

Fudbal
ZMAJEVE PREUZIMA SVJETSKI ŠAMPION Savez ga već kontaktirao, sve je završeno?!
.

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine u potrazi je za novim selektorom poslije razlaza sa Robertom Prosinečkim, a poslije hrvatskog stručnjaka na klupu reprezentacije BiH bi uskoro mogao da sjedne i jedan Srbin, javlja Mondo.rs.

Prema nezvaničnim informacijama jedan od kandidata za novog selektora, koji bi “zmajeve” trebao da vodi u baražu Lige nacije je Veljko Paunović.

Srpski stručnjak koji je osvojio titulu svjetskog prvaka sa omladinskom reprezentacijom Srbije nedavno je dobio otkaz u Chicagu i u potrazi je za novim angažmanom, a čelnici FSBIH žele što prije riješiti goruće pitanje.

Paunović je navodno kontaktiran još prije dva mjeseca, kada je Robert Prosinečki podnio ostavku.

Međutim, nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde tada je praktično vraćen na posao, pretpostavlja se zbog velikog obeštećenja koje bi mu FSBIH morao da isplati, a i Paunović je imao ugovor sa Chicago Fireom.

Sada su se stvari promijenile, klupa je upražnjena, a Paunović je slobodan.

Paunović ima 42 godine i 2015. godine ostvario je jedan od najvećih uspjeha srpskog fudbala osvojivši Svjetsko prvenstvo sa U20 selekcijom Srbije, dok se potom preselio u Sjedinjene Američke Države gdje je četiri sezone vodio Chicago.

Ne propustite