SVADBA DECENIJE SAMO ŠTO NIJE POČELA! Veljko i Bogdana danas staju na LUDI KAMEN, ali jednu stvar niko nije PRIMIJETIO! Evo zašto je baš na današnji dan SVADBA!
Sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović Veljko i njegova vjerenica Bogdana Rodić zavjetovat će se danas na vječnu ljubav. Veljko i Bogdana čim su saznali da očekuju bebu, odmah su odlučili da se vjenčaju, a budući da su oboje veliki vjernici, odlučili su da svadbu naprave prije Božićnog posta, 27. novembra.
Veljko i Bogdana pred Bogom će se zavjetovati u Hramu Svetog Save i to na veliki hrišćanski dan, kada se slavi Sveti Mina, veliki mučenik, bivši vojnik koji je zarad Boga istinitog napustio vojsku i stradao za istinu Božju i poznato je da ko god je Minu slavio i u pomoć ga pozivao, tome je on pomagao. Crkva danas slavi i Svetog Stefana Dečanskog.
![]()
Bogdana je prenoćila kod Cece u kući na Dedinju, gdje su joj jutros stigli šminkeri, a oko devet sati bi trebalo da stigne u porodičnu kuću u Titelu.
Na svadbu je pozvano 500 zvanica, crkveno vjenčanje će se obaviti u Hramu Svetog Save, a građansko u luksuznom hotelu,nakon čega se nastavlja svadbeno veselje.
Veljko će po mladu u Titel ići u oldtajmeru, a u istom skupocjenom automobilu će mladenci doći do Hrama Svetog Save, gdje će se pred Bogom zakleti na vječnu ljubav. Poštovaće se svi običaji, Veljko će pucati u jabuku, otkupiće se mlada...
![]()
"Građansko venčanje biće upriličeno u hotelu, Na pozivnicama koje su stigle na adrese zvanica piše i dres-kod za svadbu, pa dame treba da obuku duge haljine, dok muškarci treba da se pojave u odjelima. Mladenačka torta je na nekoliko spratova i biće teška oko 70 kilograma. Brojni poslastičari rade na torti, a zbog veličine biće unesena iz dijelova dan ranije. Zbog veličine prave se specijalna kolica na kojima će torta stajati.
![]()
Luksuzni hotel u kom će biti održano slavlje odabrala je Ceca, kao i meni koji će biti upriličen za goste. U pitanju je najskuplji "rojal meni" (kraljevski), koji košta 75 evra po osobi. On uključuje sve vrste pića, kako domaća, tako i strana, a kad je hrana u pitanju, tu se tek potrudila. Sastoji se iz predjela, glavnog jela, supe, deserta. Tako će gosti uz aperitiv moći da jedu tartar biftek, kraljevsku salatu šefa Rudolfa, losos s kokosovim mlekom ili patku prelivenu sosom od borovnice.
Novi.ba/Alo/Foto:Instagram