OTAC OTKRIO DETALJE KOJE JAVNOST NIJE ZNALA! Bogdana je bila itekako USPJEŠNA, a evo kako se upoznala sa VELJKOM!

Show
OTAC OTKRIO DETALJE KOJE JAVNOST NIJE ZNALA! Bogdana je bila itekako USPJEŠNA, a evo kako se upoznala sa VELJKOM!
.

Danas je svadba decenije, Veljko Ražnatović, sin naše najveće folk dive Svetalne Cece Ražnatović, zajedno sa Bogdanom Rodić će stati na ludi kamen.

Velepno vjenčanje uveličaće mnogobrojni prijatelji, porodica i javne ličnosti, a danima se pažljivo pripremaju svi detalji za ovo gala slavlje.

veljko2

Veljko je u više navrata istakao da je siguran da je Bogdana prava djevojka za njega, a malo ko zna da je ova lijepa trudnica imala uspješnu košarkašku karijeru.

Bogdana je 2013. godine bila dio juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope.

Nakon toga, 2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dvije teške povrede koljena, ali to je nije sprečilo da se vrati kao pobjednik, prenosi Kurir. Nosila je dres sa brojem 17.

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donijela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

veljko-i-bogdana

Malo je poznato da je Veljkova vjerenica zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja DB "Rodić" u Titelu. Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije.

- Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smjer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima - otkriva za Blic bliska prijateljica porodice Rodić.

Upoznala ih je Anastasija, a kako se kasnije ispostavilo, njena procjena je bila pun pogodak, te će Veljko i Bogdana danas svoju ljubav krunisati brakom.

anastasija

- Počelo je prošle godine na Kopaoniku, na dočeku Nove godine… Nataša, naša druga ćerka, i Anastasija su se znale, pa su se tako upoznali Veljko i Bogdana i onda je krenulo najprije neko šmekanje, kasnije veza. Možda on dečko nije imao takvu djevojku prije. Možda je imao drugih djevojaka, ali vjerovatno on to u Beogradu nije mogao vidjeti - rekao je gospodin Rodić za Alo prošle godine.

Roditelji Cecine snajke u početku su mislili da veza nije ozbiljna i nisu vjerovali da će prerasti u nešto ovako. Takođe, vjeruje da ni Veljko nije mogao da zamisli da djevojke poput Bogdane još postoje.

veljko

Za svadbu je sve spremno, mladenačka torta će biti teška čak 70 kilograma i sjeći će je mačem, a Cecina prija je spremila poseban poklon za svadbu. 

Novi.ba/Alo/Foto:Instagram

Ne propustite