Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih poslastica… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju!

Aktuelno
Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih poslastica… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju!
-

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu.

2

Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra čagica neizostavna! U samom centru grada, pješačka zona Europskog trga za vrijeme Adventa postaje omiljeno okupljalište mladih. Koncerti, atrakcije, izložbe i bogata ponuda europskih gradova čini ovo mjesto nezaobilaznom zagrebačkom točkom za sve željne dobre zabave.

3

Osjećate se mlado, preferirate pravi 'urbani štih'? Ovo je pravo mjesto za vas! 

Priprema, pozor… Advent u Zagrebu!

4

Otkrijte zašto je iz godine u godinu najbolji advent u Europi baš u ZAGREBU i to za samo 39 KM direktnim prijevozom iz Sarajeva!

Ponudu pogledajte na    LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite