SIN ĆE SE ZVATI DUŠAN, OTKRIVEN SPOL BEBE SLOBE I KIJE?! Poslala mu poruku, SLOBA U ŠOKU KAD JE PROČITAO ŠTA PIŠE!

Show
SIN ĆE SE ZVATI DUŠAN, OTKRIVEN SPOL BEBE SLOBE I KIJE?! Poslala mu poruku, SLOBA U ŠOKU KAD JE PROČITAO ŠTA PIŠE!
.

Kristina Kija Kockar ne može da preboli Slobu Radanovića ni godinu i po dana poslije razvoda od njega. Kako saznajemo, pobednica „Zadruge 1“ ne odustaje od toga da se pomiri s njim, a pogotovo od ideje da mu rodi sina, kojem bi dala ime Dušan po Radanovićevom ocu.

Pjevačica insistira na pozivima i porukama, u nameri da ga ponovo osvoji, bez obzira na to što ju je javno, pred nacijom, prevario s Lunom Đogani. - Iako je ona prva potegla razvod i odbila pomirenje, nije prestala da ga voli. Sada, pored velike ljubavi koju oseća prema njemu, osjeća i sujetu jer nije njen, što ju je dovelo do toga da ga maltene proganja. Konstantno ga zove, šalje mu poruke i ponaša se kao da niko nije krenuo svojim putem. Radanović pristojno komunicira s njom iz poštovanja prema njihovom odnosu u prošlosti - otkriva naš izvor i dodaje da je Kija pretjerala u posljednje vrijeme s vrebanjem.

kijaa

- Pošto je željela da mu rodi dete dok su bili u braku, dogovor je bio da se zove Dušan ako bude sin. Ona sada sve to koristi kako bi ga navukla, pa mu redovno šalje poruku: „Rodiću ti sina Dušana.“ Sebi je zacrtala da će to ostvariti - otkriva izvor.

Kockareva je na razne načine pokušavala Radanoviću da privuče pažnju, ali nije joj upalilo jer je on totalno okrenuo novi list i posvetio se drugačijem životu, a prvenstveno poslu. Pjevač je poslednja tri i po mjeseca s Jelenom Đuričanin, koja je rastavljena od muža, ali je zvanično još uvijek u braku.

sloba2

Kija je doživela nervni slom kad je saznala da je Sloba Radanović zaljubljen do ušiju u novu djevojku Jelenu Đuričanin. Iako joj pjevač to nije priznao, ona se duboko u sebi nadala da je još uvijek voli, ali da ne želi ništa s njom zbog medija i roditelja.

Priča se da je Kija navodno zbog nove djevojke upala Slobi u stan i prijetila da će se nožem ubiti prije nego što je došlo do fizičkog konflikta među njima.

(Kurir.rs)

Ne propustite