SINIŠA KULIĆ DOŽIVIO KLINIČKU SMRT!? Marija je uz njega, dvije kćerke ISPRED BOLNICE, a evo šta radi Miljana! SRAMOTA!

Objavljeno:19.11.2019 - 20:37
A A A Times Arial

Siniša Kulić sinoć je hospitalizovan, nakon što mu je pozlilo. Marija Kulić je odmah otputovala za Niš da bi se našla sa suprugom, a Miljana se sinoć obratila gledaocima, gdje je navela da je imala porodični problem, ali da je sada sve u redu.

Siniša je dao izjavu gde je objasnio da mu je bilo veoma loše, kao i da ljekari kažu da nije imao donji pritisak, a gornji mu je bio prenizak.

screenshot-8

- Pritisak mi je bio četrdeset sa nula. Kažu mi da donji pritisak nisam imao. I ne znam šta me je držalo u životu. Sada će da mi urade sve analize, jer sve mi je palo teško. Sama pomisao na ona go*na Sašku i onog Marka, da su potrčali na dijete u apartman da uđu. Da izgovore onakve riječi da će da ga bace u bazen, da ga je*u usta. Sama pomisao na to mi nije dobro. Plus je kulminiralo i Miljanino ponašanje, što ne mogu da podnesem - rekao je Siniša i dodao:

- Marija je sada u Nišu, došla je. I ja kad sam čuo da ona dolazi ja sam na silu došao iz bolnice, djeca, ćerke moje druge dvije su plakale ja sam na silu izašao. Rekao sam ja idem neću Mariju da stresiram, bolje da je sačekam kući nego u bolničkom krevetu. Sad sam se vratio na ispitivanja tu sam sa Marijom čekam da me pregledaju detaljno. Ljudima je nevjerovatno pet puta su mi radili EKG sinoć - otkrio je Siniša.

miljnaa-i-zola

Sinoć je u emisiji sa Milanom Miloševićem pomenuto zdravstveno stanje Siniše Kulića, te je Marko Đedović, kao bivši radnik u medicini izjavio da toliko nizak pritisak znači klinička smrt.

Podsjetimo, prije dvije večeri došlo je do velike svađe između Saške Karan i Marka Đedovića sa Marijom i Miljanom Kulić. Tokom svađe, pale su mnogo teške reči koje su uticale da Siniši pozli.

Ono što sve šokira, jeste ponašanje Miljane Kulić koja se za to vrijeme mazi sa Zolom.

Novi.ba/Espreso/Foto:Arhiv

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!