ANASTASIJA ĆE ZASJENITI BOGDANU NA VJENČANJU, ODLUČILA JE ŠTA ĆE OBUĆI: Neće haljinu, VEĆ OVO, niko ne može vjerovati (FOTO)

Show
ANASTASIJA ĆE ZASJENITI BOGDANU NA VJENČANJU, ODLUČILA JE ŠTA ĆE OBUĆI: Neće haljinu, VEĆ OVO, niko ne može vjerovati (FOTO)
.

Ostalo je još pet dana do trenutka kada će se Veljko Ražnatović i njegova trudna vjerenica Bogdana Rodić zavjetovati jedno drugom na vječnu ljubav.

Ceremonija vjenčanja održaće se u Hramu Svetog Save, dok će gala proslava biti u prestoničkom hotelu Hajat. 

bogdana

Mlada će na vjenčanju imati čak tri vjenčanice - u crkvi će nositi onu koju je njena svekrva Ceca Ražnatović nosila kada se udala za Željka Ražnatovića Arkana, za građansko vjenčanje će imati drugu odjevnu kombinaciju, dok će za proslavu ponijeti treću haljinu, a jedna od njih će na sebi imati čak tri hiljade kristala. 

anastasija

I dok su se svi pitali kako će izgledati Bogdana, ima i onih koje je zainteresovalo šta će ponijeti Veljkova sestra, mlada pevačica Anastasija Ražnatović. Poznato je da Anastasija važi za jednu od najstilizovanijih ličnosti na našoj javnoj sceni, te da mnoge djevojčice kopiraju njene stajlinge. Kako saznajemo, Anastasija neće nositi haljinu na svadbi, već odijelo! 

1418069-anastasija-ls

Nije poznato zašto se Anastasija odlučila na ovaj korak, ali nema sumnje da će, kao i uvijek, izgledati fantastično.

(Pink.rs)

Ne propustite