SKANDAL NA POMOLU! RAZOTKRIVENI Ana i David: Plaćaju im hiljade eura da bi glumili da su u vezi?! Evo šta ih je odalo

Show
SKANDAL NA POMOLU! RAZOTKRIVENI Ana i David: Plaćaju im hiljade eura da bi glumili da su u vezi?! Evo šta ih je odalo
.

Srboljub Subotić, stric bivše zadrugarke Aleksandre Subotić i brat Karađorđa Subotića otkrio je detalje veze Ane Korać i Davida Dragojevića. On kaže kako je Ana pristala na ulogu koju joj je dodjelila produkcija u rijalitiju.

korac
"Vjerovatno je dobila novac za tu priču. Čak je Lepi Mića pitao šta će uraditi sa njim za par mjeseci, rekla je: "Ništa, otkačiću ga kao i sve do sad". Nije isključeno da se ona zaljubila vremenom u njega. Poslije produkcije, na njih su počeli da utiču fanovi, koji ih vjerovatno plaćaju kao što su plaćali Davida i Aleksandru. To su cifre preko 5.000 evra koje su dobijali od pojedinih osoba", kaže Srboljub.

korac-4

Mnogi komentarišu da je glavni uzrok sukoba između Dalile, Dejana i Davida zapravo Aleksandrina "lažna trudnoća" u Parovima.

korac-ana-david-7

"Ta trudnoća je bila lažna. Ja sam bio zaveden u cijeloj toj priči i bio sam ubjeđen da je zaista trudna i da se desio spontani pobačaj. Oni su odigrali igru koju je njima namjenila produkcija. Produkcija je navodno rekla da se to poslije prikaže kao da je bila šala, a da su David i Aleksandra nastavili da glume da je zaista postojala trudnoća. Oni su za to dobili novac", izjavio je Subotić.

korac-1

Podsjetimo, Ana i David slikama i snimcima na društvenim mrežama ubjeđuju fanove da njihova veza ipak prava, a nedavno su ljubav pokazali i vjeridbom.
Izvor: alo.rs
 

Ne propustite