MILJANA U STRAHU DA JOJ MAJKA NE OTME SINA! Pokupila se i POBJEGLA IZ ZADRUGE?! Ide u konkurentski RIJALITI!

Show
MILJANA U STRAHU DA JOJ MAJKA NE OTME SINA! Pokupila se i POBJEGLA IZ ZADRUGE?! Ide u konkurentski RIJALITI!
.

Miljana Kulić se posvađala sa svojom majkom Marijom Kulić, jer je sjela da popriča sa Lazarom Čolićem o njihovom sukobu i uda.rcima koje mu je zadala prije nekoliko dana.

Marija je teško podnijela njihovo pomirenje, pa makar i drugarsko, jer se Miljana zaklela u svoje dijete da nikada više neće biti sa Zolom.

marija1

Nakon velike svađe, gdje je Marija rekla da je Miljana više ne zanima, i da će se u rijalitiju boriti za svoje druge dvije ćerke, Miljana je sa Zolom sjela za vrijeme reklama, ispred izolacije i ispričala mu da želi da zbog Marije uzme Željka i navodno ode u konkurentski rijaliti, "Parovi".

- Naterat će me da uzmem Željka i odem u drugi rijaliti. Isto će mi napraviti apartman i honorar mi je tamo isti kao i ovdje, a njima evo, neka im Marija. Samo mi je žao Milice, koju mnogo volim i Željka, koga puno poštujem - ispričala je Lazaru dok su išli ka Bijeloj kući.

miljanaa

 

Da li je stvarno Miljana odlučila da pređe iz jednog u drugi rijaliti, ostaje nam da vidimo, a kako već znamo, Željkov otac, Ivan Marinković je aktuelni učesnik "Parova".

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

Novi.ba/SD/Foto:Printscreen

Ne propustite