"Ne stidim se svoje majke Ibrime" MAJKU  SEKE ALEKSIĆ JE MALO KO VIDIO: Evo kako ona izgleda

Show
"Ne stidim se svoje majke Ibrime" MAJKU  SEKE ALEKSIĆ JE MALO KO VIDIO: Evo kako ona izgleda
.

Pjevačica Seka Aleksić je na svom Instagram profilu prije dvije godine objavila fotografiju svoje majke Ibrime, koja se veoma rijetko pojavljuje u javnosti.

 
 seka

Uz komentar: "Nanino pilence", Seka je postavila sliku svoje majke Ibrime koja u naručju nosi unuka Jakova, a ova slika je raznježila brojne fanove Aleksićeve.

ss

Kako je bio sladak mali Jakov kao beba, da djeca brzo rastu.

s

Podsjetimo, pjevačicu su prozivali zbog imena, ali nije ni ona ostala dužna:

Poslije dužeg vremena Seka se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Twitter i onima koji je zovu "Zuhra". Pjevačica je istakla da se ne stidi svog porijekla

seka1

seka

Folk pjevačica Svetlana Seka Aleksić je bijesna! Poslije dužeg vremena Seka se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Twitter i onima koji je zovu "Zuhra". Pjevačica je istakla da se ne stidi svog porijekla, a posebno ne svoje majke.

s

- Oprostite svi divni ljudi na Twitteru što ću se na prostački način obratiti "nekim jadnicima" ovdje...Moram im objasniti gdje im je mesto. Dakle, svim hejterima koji mi pišu ovdje i izmišljaju da se zovem Zuhra, a ne Svetlana poručujem da su jadni, bedni i da mi ih je iskreno žao! - napisala je Seka na svom profilu.

 

Ne propustite