I VELJKO PROSLAVIO SVOJU MOMAČKU: Ceca se popela na stol I BACALA PARE, A ONDA SU NJU UGLEDALI, BOGDANI NEĆE BITI SVEJEDNO!

Show
I VELJKO PROSLAVIO SVOJU MOMAČKU: Ceca  se popela na stol I BACALA PARE, A ONDA SU NJU UGLEDALI, BOGDANI NEĆE BITI SVEJEDNO!
-

Sin popularne pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, sinoć je imao momačko veče.

Mladi bokser okupio je porodicu i najbliže prijatelje, kako bi se zajedno proveselili pred vjenčanje decenije, koje je zakazano za nedjelju, 24. novembar.

Iako su pokušali da sakriju od medija šta se dešavalo u njihova četiri zida, ipak se došlo do nekih detalja.

veljko3

Osim Ražnatovićevih drugara iz djetinjstva i sa boksa, tu je bila i njegova majka Ceca, koja se u jednom trenutku popela na sto i latila mikrofona, pa zapevala "Nagovori", "Ličiš na moga oca", "Gore od ljubavi" i druge hitove.

veljko2

Pored nje, zapjevali su i Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika i Gojko Vujić, nekadašnji takmičar Zvezdi Granda, a "srpska majka" je dijelila bakšiš šakom i kapom.

Vjerujemo kako je njegovim drugovima dolazak Sandre Afrike dodatno uljepšao noć.

veljko1

Po storijima Veljkovih bližnjih, možemo videti da je na kraju bio i vatromet ispred njihove porodične kuće na Dedinju, a koliko vidimo, vjerenica Bogdana Rodić ipak nije bila prisutna ni u jednom trenutku, prenosi informer.
 

Ne propustite