VELJKO ODABRAO IME ZA SINA, CECA U ŠOKU: Ovako će se zvati I NIKAKO DRUGAČIJE!

Show
VELJKO ODABRAO IME ZA SINA, CECA U ŠOKU: Ovako će se zvati I NIKAKO DRUGAČIJE!
.

Nasljednik folk zvijezde i njegova buduća žena Bogdana oko 10. juna sljedeće godine postaće roditelji, dok će svadbu decenije organizovati 24. novembra.

- Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez riječi kada je ultrazvuk potvrdio da je moja vjerenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmijeh sa lica. Mnogo lijepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj do sada. Otkako smo saznali lijepe vijesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmiješi - ispričao je Veljko.

veljko

Foto:Printscreen/Instagram

Pol još ne zna, ali ako bude bio sin, Ražnatović zna koje ime će dati bebi:

- Ako bude sin, zvaće se Željko - odmah je odgovorio bokser, i dodao da je ovo tek početak, da "Bogdana i on idu bar do petoro djece"!

Bogdana je takođe van sebe:

- Postaću mama! Ima li šta ljepše od toga? Beba će biti kruna Veljkove i moje ljubavi, koja je svakim danom sve jača - rekla je buduća majka, koja je juče uradila test, koji je pokazao da je u drugom stanju.

veljko

Foto:E stock

Bogdana je u četvrtoj sedmici trudnoće, ali to je ne ometa da prione na posao oko pripremanja svadbe, koja je zakazana za 24. novembar.

- Presretna sam, ovo je veoma lijepa vijest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u nevjerici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije miješale. Ne znam da opišem ovaj osjećaj, još sam euforična. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti - napisala je Ceca na instagramu.

veljko-ata1-900x500

Foto:Instagram

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite