SJEĆATE LI SE DIVLJE PLAVOKOSE ZVEZDANE ZA KOJOM SU POLUDJELE JELENA I MARIJA: Kad vidite kako danas izgleda NEĆE VAM BIT DOBRO!

Show
SJEĆATE LI SE DIVLJE PLAVOKOSE ZVEZDANE ZA KOJOM SU POLUDJELE JELENA I MARIJA: Kad vidite kako danas izgleda NEĆE VAM BIT DOBRO!
.

Djevojka iz Stare Pazove veliku pažnju privukla je pojavljivanjem u "Zvezdama Granda", a danas biste je teško prepoznali 

Zvezdana Stevanović prije četiri godine prvi put se pojavila u Zvezdama Granda, i tada je veći dio žirija procijenio da će ona napraviti nešto na domaćoj estradnoj sceni.

Komentar koji se dugo pamtio, a koji su joj dale Jelena Karleuša i Marija Šerifović, jeste da ova djevojka iz Stare Pazove ima "tijelo Karleuše, a glaščinu Marije Šerifović".

Zvezdana je tokom takmičenja bila potpuno autentična, farbala se u plavu boju onda kada je i Jelena imala plavu boje kose, ali bilo je i momenata kada ju je Karleuša kritikovala jer je smatrala da pretjeruje.

zvezdana1

- Zvezdana, ti ideš iz krajnosti u krajnost, ili si fantastična ili si totalni promašaj. Moj savjet ti je da ne treba da ideš na jeftinu provokaciju. Izgledaš kao da si došla iz noćne more. Ti imaš stav i mozak i jako si dobar pjevač - rekla joj je jednom prilikom Jelena.

Sada, Zvezdana izgleda potpuno drugačije, pa su je mnogi jedva prepoznali kada se pojavila na snimanju emisije u studiju Granda na Košutnjaku.

Pogledajte njene nove fotke: 

zvezdana

foto: RAS Srbija

zvezdana-stevanovic-14-830x0

foto: Telegraf

zvezdana-stevanovic-2-830x0

foto: Telegraf.rs

 

Ne propustite