DRAMA IZMEĐU MILJANE I ZOLE SE NASTAVLJA: Bili su na korak od POLJUPCA, a on joj je priredio HLADAN TUŠ! Zbog njegovih riječi ostala je UPLAKANA!

Show
DRAMA IZMEĐU MILJANE I ZOLE SE NASTAVLJA: Bili su na korak od POLJUPCA, a on joj je priredio HLADAN TUŠ! Zbog  njegovih riječi ostala je UPLAKANA!
.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su otvoreno jedno drugome priznali da se njihove emocije nisu ugasile, ali da neće dozvoliti da obnove romansu u rijalitiju jer su sigurni da je osuđena na propast.

miljnaa-i-zola

Tokom noći, Miljana i Zola su se osamili u izolaciji, gdje ju je Čolić masirao, a potom su razmjenjivali nježnosti. Miljana se umiljavala Zoli, jedva se suzdržavala da ga poljubi, pa ga njuškala i nježno ljubila po vratu, dok se Zola sve vrijeme smješkao.

Kako su oboje svjesni da do poljupca ne smije da dođe, oni su se strasno zagrlili, a Kulićeva je uživala u Čolićevim snažnim rukama, dok je on dahtanjem iskazivao kako i sam uživa.

miljana-i-zola1

Malo zatim, njih dvoje su izašli iz radionice, pa pričali ispred izolacije, a kada je došlo vrijeme da spavaju, Kulićeva se rastala od Čolića u suzama.

- Idi da se tuširaš. Razmišljaj o lijepim stvarima. Volim te - pričao je Zola Miljani dok je ona plakala.

Novi.ba/Srbijadanas/Foto.Instagram

Ne propustite