ZADRUGA NA NOGAMA: Miljana dobila NAPAD GUŠENJA, kukala da joj POMOGNU! Grca u suzama, ali njena MAMA NE ŽELI NI DA SE OKRENE!

Aktuelno
ZADRUGA NA NOGAMA: Miljana dobila NAPAD GUŠENJA, kukala da joj POMOGNU! Grca u suzama, ali njena MAMA NE ŽELI NI DA SE OKRENE!
.

Danas su u toku dana Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola prvi put poveli razgovor o svom odnosu nakon raskida.

Predstavnike sedme sile je zanimalo šta se dešava u tom odnosu i da li je na pomolu pomirenje. Njih dvoje su rekli da će noćas porazgovarati ozbiljno o svemu, ali da se neće ponovo poljubiti, bar ne dok su u rijalitiju. 

miljnaa-i-zola

Foto:Instagram

Marija Kulić je bijesna izašla napolje i vikala na svoju kćerku, a ona je dobila napad panike zbog Marijinih riječi, te je sve vrijeme grcala u suzama. Čolić se trudio da je utješi i da je smiri, dok je polivao vodom.

- Šta pametno ti umiješ da pričaš i da kažeš? Laže ovdje ljude. Folirantu, ne foliraj se. Uzmi malo vode, pa popričaj sa njim o svim događajima - bijesno je pričala Marija, dok je Miljana ridala u suzama.

nervnislom

Foto:Printscreen

Miljana se žalila da ne može da dođe do daha i da je mnogo boli glava. Potom je Lazar dozivao produkciju kako bi im pomogla.

Korisnici društvenih mreža su prokomentarisali da je Miljana doživela nervni slom zbog svađe sa majkom.

Novi.ba/Srbijadanas

Ne propustite