Ovo su svi muškarci JK: 3 ljubavi koje svi znamo i 4 koje je krila kao zmija noge! (FOTO)

Show
Ovo su svi muškarci JK: 3 ljubavi koje svi znamo i 4 koje je krila kao zmija noge! (FOTO)
.

Kako medijima poznato  Jeca je  imala samo 7 frajera u životu?! 
 

Šuškanja, odnosno tajne veze JK spale su na samo 3 imena, što apsolutno ne znači i da je istina već da su u pitanju "kafanske priče".

jelena-karleusa-2
Moramo da joj odamo tu počast da Jelena zaista zna kako da hendluje sa medijima i da sve što ona želi plasira na način koji joj odgovara. Ona je iluzija, ona kao da nije stvarna!

1023321-zoran-davidovic-canda-slavko-curuvija-dragan-karleusa-ls

1. Zoran Davidović Ćanda

1999. godine Jelena Karleuša zabavljala se sa kontroverznim biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. I ako je grad znao da se bavi nedozvoljenim poslovina, nikada nije procesuiran.

23. marta 2000. godine, Davidović je pod čudnim okolnostima prešao na bolji svijet, a ostala je neutješna djevojka jeca.

arkan
2. Željko Ražnatović Arkan

Izgleda da je JK definitivno voljela opasne momke, pa je tako na red došao i muž njene koleginice Cece.

Sve je počelo tako što su Jelena i njena majka Divna bile veoma bliske sa Cecom i Željkom. Često su se družili, a dvije pjevačice, jedna već velika zvezda, a druga na početku karijere, voljele su se i uvažavale. Međutim, to se promjenilo kada je Arkanov fudbalski klub osvojio prvenstvo Jugoslavije. Šampioni su imali gostovanja u Španiji, a Ražnatović je na taj put poslao Cecu, jer je on imao zabranu izlaska iz zemlje.

Cecino odsustvo Jelena je odmah iskoristila i počela da se intenzivno druži sa Arkanom. Tada su njih dvoje baš dosta vremena provodili zajedno, ali, Arkan ju je otkačio poslije desetak dana kada se Ceca vratila.

Po povratku u Srbiju do Cece su došle razne priče. Čula je kako je njen suprug često bio u društvu s mlađom koleginicom i dobrom drugaricom i onda je nastao haos između Cece i JK koji i dan danas traje.

bojan

3. Bojan Karić

Kakva je ovo holivuska priča, odnosno scenario bio? Nisu stigli kao ljudi ni na Medeni mjesec da odu, a već su se i razveli. 
Šta se zaista desilo? JK je upoznala nasljednika bogate imperije kao na filmu i sa njim otpočela romansu. Problem je bio taj što Bojan Karić nije baš imao mnogo vlasti u svojim rukama, pa se Jeca malo zeznula pri odabiru. Nije se dopala ostatku familije i haos je počeo poslije 5 mjeseci braka. Ma, počeo je i ranije, ali je sve puklo tada.

Vjenčali su se u septembru 2004. godine uz svu raskoš koja je toj prilici i nasljedniku priličila. Pričalo se i da se brak raspao jer nisu imali potomstvo, ali to je nekako naivno s obzirom da je samo 5 mjeseci trajao brak.

4. Vlada Mandić


Tračevi su jedno vreme kružili da je čuveni Plejboj sa ovih prostora uspio da smandrlja i Jelenu Karleušu. S obzirom da nema te žene koja je njemu rekla "ne", sve je moguće. Jeca je uvijek znala da krije sve svoje muškarce.

Priča se da je Vlada takođe bio i u vezi sa Cecom, pa tako ni ne čudi zašto je ova priča postala popularna u Beogradu i Srbiji.

jelena3


5. Vlada Stojković

Ne samo da Ceca i Jeca imaju isti ukus, tu se umešala i Bojana Rajić eks Stojković. Bila je udata za jednog Vladu, a onda ga je prevarila sa Mandićem sa kojim je Jeca već "ovjerila" situaciju. Na red je došao i Stojković, ali ovo je oduvijek bila jako dobro skrivana tajna, uostalom kao i sve nezvanične kombinacije "male od skandala".
Žena koja je svojim skandalima potresala Srbiju, svoje veze i kombinacije krila je više nego uspješno. No, za njih trojicu se sve zna, dok su druga četvorica bili velika tajna!
6. Vladan Marić

Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom Vladanom Marićem koji se ranije zabavljao sa hrvatskom staretom Nives Celzijus i voditeljkom Sandrom Drašković.

Ova ljubavna priča započeta kada su se Karleuša i Marić upoznali na jahti "Peršing" kojom su plovili u užem krugu prijatelja.

Svojevremeno se pričalo da Marić želi da oženi JK i da sa njom ima djecu, ali od te priče nije bilo ništa.

jelena1
7. Duško Tošić

I tu dođe kraj "skandala" bar za sada. Jelena je "bacila" oko na mlađanog fudbalera i riješila da baš sa njim želi da zasnuje porodicu.

Oni su se upoznali 2007. godine, a prvo što je Duško uradio jeste da je slagao za godine i dodao sebi 6!

Karleuša je jednom prilikom izjavila da ima selektivnu amneziju i da se seća jedino Duška Tošića, muškarca koga smatra svojom prvom ljubavlju.

Ne samo da ona ima amneziju, već je učinila da je ima i cijela Srbija i mediji. Svaka čast , marketing pristup uspeo. Čista desetka!
U posljednje vrijeme aktelna je afera sa fudbalerom Ognjenom Vrenješem, tako da bi on mogao biti broj 8?!

Izvor: Espreso.rs

 

Ne propustite