Jovana Balašević posljednjom objavom šokirala sve: Evo u kakvom je stanju njen otac 

Show
 Jovana Balašević posljednjom objavom šokirala sve: Evo u kakvom je stanju njen otac 
.

Mediji jučer objavili da je Đorđe Balašević imao infarkt, članovi njegove porodice uvjeravaju sve da je čuveni kantautor u dobrom stanju. Danas se javilai  njegova kći Jovana i kratkom porukom saopćila zdravstveno stanje oca:

"Hvala svima na porukama podrške i lijepim mislima. Tata je DOBRO", napisala je.

balas

Jovana je i jučer pisala o stanju svog oca.

"Da preduhitrim sve koji će mi postaviti sljedeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osjećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan. Hvala svima koji brinu i imaju razumijevanje zbog otkazanog koncerta", napisala je.

balas5
i Đoletov sin Aleksa na svom je Instagram profilu otkrio kako se osjeća njegov otac nakon što su srpski mediji danas prenijeli vijest da je legendarni pjevač imao infarkt.

"Za sve što pitaju kako je moj tata... Ne čitajte novine, on poručuje da će se možda čak i boriti na Megdanu kako se osjeća", napisao je Aleksa uz fotografiju borbenog Đole.

screen-shot-11-15-19-at-10-22-pm

Podsjećamo, Balašević je otkazao večerašnji koncert u Kragujevcu, a vijest o tome obožavateljima je javila njegova kći Beba. 

"Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odgađa... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda... Đole kaže da će donijeti liječničko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti", napisala je Beba na Facebooku.

Nakon toga srpski Blic javio je da je pjevač imao infarkt i da je završio u bolnici, ali njegov sin Aleksa je za Index demantirao natpise o tome.

balas9

"Bila je to sitna infervencija koju je morao riješiti", kratko nam je kazao mlađI Balašević. Doznali smo i da je pjevač pušten kući.

"Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo... Molim vas za razumijevanje i strpljenje, točan novi datum koncerta javit ćemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo. Beba", objavljeno je na Balaševićevoj službenoj stranici.
Izvor: index.hr

Ne propustite