EVO KAKO JE CECA IZGLEDALA PRIJE NEGO ŠTO JE URADILA ZUBE: A tek kad vidite Karleušu, SMIJAT ĆETE SE DANIMA!

Show
EVO KAKO JE CECA IZGLEDALA PRIJE NEGO ŠTO JE URADILA ZUBE: A tek kad vidite Karleušu, SMIJAT ĆETE SE DANIMA!
.

Naizgled mala intervencije vilice može napraviti veliku razliku, a ove fotografije koje ćete vidjeti u nastavku su dokaz.

Rada Manojlović, srbijanska pjevačica i bivča takmičarka Zvezde Granda. Pjevačica Rada Manojlović jedna je od najatraktivnijih pjevačica na sceni, svoje tijelo rado pokazuje.

rada

Milan Stanković
Jedan od najpopularnijih pevača današnjice Milan Stanković na početku karijere izgledao je potpuno drugačije!Milan se prije 10 godina takmičio u ‘Zvezdama Granda’. Ono što je interesanto jeste kako je kao tinejdžer izgledao i oblačio s u odnosu na danas.

2-2-1

Soraja

Jedna od najpoznatijih starleta u Srbiji, Soraja Vučelić, poznata je po atraktivnim izdanjima u kojima se može vidjeti.Na Instagram često postavi provokativne fotografije ali je sada odlučila otići korak dalje.

3-2

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović duže vrijeme već u centru je javnosti a ono što je naročito zanimljivo jeste kako je izgledala prije 5 godina kada se tek pojavila na audiciji ‘Zvezda Granda’.

 4

Njena izdanja u posljednje vrijeme su vjerovatno pjevačicino najprovokativnije ikada, a komentari su uglavnom su pozitivni.

Milica Todorović
Milica Todorović jedna je od najpopularnijih pjevačica na srpskoj estradi. Svaki njen korak se prati, međutim rijetko ko zna da je prije 10 godina eksperimentisala i snimila svoju prvu rep pjesmu koja nije postila uspjeh.

5-2

Emina Jahović
Emina Jahović poznata je kao dama koja dosta vodi računa o svom izgledu. Uprkos tome što je Emina majka dvoje djece, pjevačica pronađe vrijeme za sebe i redovne vježbe.
emina-jahovic

Emina Jahović poznata je kao dama koja dosta vodi računa o svom izgledu. Uprkos tome što je Emina majka dvoje djece, pjevačica pronađe vrijeme za sebe i redovne vježbe.  Međutim, Emina je u posljednje vrijeme bila na rigoroznoj dijeti, te je proredila treninge.

Voja Nedeljković

Svoju karijeru započeo je Studijo B, a gledaoci su prvi put mogli da zapaze u Trećem kanalu gdje je izrastao u veliku zvijezdu.

Sklon svaštarenju vodio je i ‘Trik šou’ sa Majom Milatović da bi porom sudjelovao u velikom broju proekata. Ali scena koja nije mogla proći bez njega jeste ta u kojoj je Voja maskiran u ženu gura kolica dok Milorad Mandić Manda u ulozi balerine.

6-2

Bio je u Bariju ‘91 kada je Zvezda osvojila Kup šampiona, ali i na Svetskom prvenstvu u Francuskoj 1998.

Ipak, publici je ostao u sjećanju kao voditelj emisije “3K dur”. Danas vodi emisiju Zvezda Granda ali je i autor emisije ‘Vojevanje’ na Radiju S.

Pogledajte još slika:

1

2

Ne propustite