CECA RAZOTKRILA VELJKOV PLAN, slučajno pred kamerama sve rekla, BOGDANA NI NE SLUTI: Evo šta će se desiti tačno sedam dana prije njegove svadbe sa trudnom Bogdanom

Show
CECA RAZOTKRILA VELJKOV PLAN, slučajno pred kamerama sve rekla, BOGDANA NI NE SLUTI: Evo šta će se desiti tačno sedam dana prije njegove svadbe sa trudnom Bogdanom
.

O vjenčanju Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić bruji cijela Srbija, a sada je ponosna mama Svetlana Ceca Ražnatović otkrila do sada nepoznate detalje.

S obzirom na to da je Bogdana već imala djevojačko veče, svi su se pitali kada će Veljko organizovati svoje, a sada je mama Ceca rekla svoje.

bogdana

- U nedjelju je ponovo slavlje, Veljko pravi svoje momačko veče. Turbo je sve ovih dana. U jedan dan će stati i vjenčanje i velika žurka u Hajatu, tako da ja mislim da će biti jako lijep dan. Ispoštovaćemo tradicionalne običaje, kupovina mlade, sve će biti u jednom danu, i crkveno i građansko vjenčanje - otkrila je Ceca.

veljko

Podsjećamo, njihova svadba zakazana je za 24. novembar, a svi sa nestrpljenjem iščekuju veliku proslavu i već se uveliko govori da će to biti svadba decenije. Pored toga što je Ceca uložila ogromno bogatstvo u organizovanju svadbe, namijenila je i dva poklona od neprocjenjive vrijednosti za budućeg člana porodice Ražnatović.

Ona joj je poklonila brilijantni sat velike vrijednosti, a Ceca ga je birala tako da se slaže uz vjerenički prsten koji je Rodićeva tada dobila od Veljka.

bogdana2

Pored toga, Ceca je Bogdani dala i poklon sa najvećom sentimentalnom vrijednosti, odnosno prsten koji je u Cecinom posedu godina, a od neprocjenljive je vrijednosti.

Pjevačica ga je godinama nosila i rešila je da tu tradiciju nastavi Bogdana.

Ne propustite