"UHLJEBILA " RODBINU: Brata PROGURALA među pjevače, a sestru među šminkere, kad vidite šta je učinila za oca i maćehu SHVATIT ĆETE ZAŠTO IM SVE ZAVIDE U SELU! 

Show
"UHLJEBILA " RODBINU: Brata PROGURALA među pjevače,  a sestru među šminkere, kad vidite šta je učinila za oca i maćehu SHVATIT ĆETE ZAŠTO IM SVE ZAVIDE U SELU! 
.

Najveća podrška pjevačici Radi Manojlović u karijeri su članovi njene porodice, a posebno njena sestra Maja koji je Rada pomogla da se "progura" među najpoznatije šminkere u Srbiji.

screen-shot-09-29-19-at-09-17-pm


Javnosti je poznat i njen brat, pjevač iz popularnog talent showa,  Nenad Manojlović ,koji je  krenuo je stopama sestre kada je karijera u pitanju, ali otkriva da se sa njom ne konsultuje vezano za muziku. On priznaje da mu se dopada sestrin dečko Haris Berković i da bi voleo da se Rada uda za njega.
"Ako je njoj dobar, meni je još bolji. Mlad je, lep i lepo peva. Pred njima je blistava karijera, ako budu pametni i mudri mogu lepo to da iskoriste. Haris i ja smo se upoznali kroz takmičenje, jer je bio prvi put u mojoj generaciji. On je dečko prva liga, bio mi je na svadbi sa Radom", kaže Nenad, koji se nedavno oženio.

screen-shot-09-29-19-at-09-15-pm-001

Iako važi za jednu od najangažovanijih pevačica, Rada Manojlović koristi svaki slobodan trenutak da ode kod oca i finansijski mu pomogne. S obzirom na to da joj je tata poljoprivednik, Rada je odlučila da mu kupi još dva imanja u selu kako bi pokrenuli organsku proizvodnju i angažovali radnike.
 
- Kupili su dva imanja kako bi proširili svoja poljoprivredna dobra. Radin tata se informisao da je sada sve više na tržištu na cijeni organska proizvodnja, pa za početak planira uzgajanje organskog krompira. Uzeo je ta dva imanja, a osim krompira, ako proizvodnja dobro krene, planira da posadi paprike i kupus. Organska proizvodnja jeste skuplja, ali proizvodi se po većoj cijeni i prodaju, zato su željeli da vide kakva će zarada biti. Rada ne žali novac samo da njen tata radi ono što voli, što ga ispunjava, ali da od toga ima i neke vajde - kaže za “Scenu” izvor upućen u cijelu priču.

screen-shot-09-29-19-at-09-16-pm

Prema njegovim riječima, Radin tata nije želeo ćerku da opterećuje, pa je čak mislio i da podigne kredit za ovu proizvodnju.

rada1

- Kada je Rada čula šta planira, odmah je sve stopirala. Nije želela da se otac uvlači u dugove već mu je odmah dala novac za kupovinu imanja. To je bio njen štek koji je čuvala da uloži kao kaparu za stan u Beogradu. Rada toliko novca uloži u dvije pjesme i zato nije žalila da ovog puta pokuša da pokrene porodični biznis u kojem bi svi mogli da učestvuju, a kasnije i da od toga žive. 

Ne propustite