RADA MANOJLOVIĆ KUPILA STAN U BEOGRADU, A EVO KAKO IZGLEDA NJENA KUĆA U RODNOM SELU: Ovdje je odrasla, objavljen snimak

Show
RADA MANOJLOVIĆ KUPILA STAN U BEOGRADU, A EVO KAKO IZGLEDA NJENA KUĆA U RODNOM SELU: Ovdje je odrasla, objavljen snimak
.

Srbijanska pjevačica Rada Manojlović, koja već godinama živi u Beogradu kao podstanarka, budući da je svoj novac ulagala u spotove, pjesme, kao i kuću u Četerežu, odlučila je konačno da kupi svoj stan u glavnom gradu Srbije.

Zvijezda Granda mjerkala je nekretnine na Vračaru i Crvenom krstu, ali je, kako piše "Scena", na nagovor kolega, odlučila se za stan u Beogradu na vodi.

rada

rada2

"Rada je konačno poslušala savjet kako članova porodice, tako i kolega, ali i Harisa da je vrijeme da se skući. Svi razumiju to što ona ulaže u pjesme, spotove i u kuću u selu, ali joj to neće uštedjeti novac koji daje svakog mjeseca za rentu. Saradnici su uspjeli da je ubede da joj fanovi neće zamjeriti ako ne snimi jedan spot i neće zbog toga manje voljeti njenu pjesmu, a to će riješiti njeno stambeno pitanje.

rada

rada1

Razmišljala je gdje da kupi stan, gledala je na nekoliko lokacija, prioritet joj je bio Vračar. Međutim, kada su joj kolege predložile da pogleda stanove Beograda na vodi, Radi se svidio kompleks, a posebno jedan stan koji je komforan i sunčan. Dugo je vagala i odlučila da ga kapariše - rekao je izvor blizak pjevačici.

rada5

rada8

U jednoj od emisija Ognjena Amidžića Manojlovićeva ga je povela u obilazak kuće, vozila ga na traktoru.

Pogledajte kako izgledaju Radino rodno selo i njena kuća:

Ne propustite