Na skijanje Vas vodi SOL AZUR - uživajte svim čulima i uživajte na najvećem skijalištu u južnim francuskim Alpima!

Aktuelno
Na skijanje Vas vodi SOL AZUR - uživajte svim čulima i uživajte na najvećem skijalištu u južnim francuskim Alpima!
-

VAL D'ALLOS

Slikovit ski centar, koji sa Pra loupom čini najveće skijalište u južnim francuskim Alpima. Zbog svog položaja i klimatskih uslova nudi izuzetno dobre snježne uslove. Sa svojom arhitekturom (kućama od drveta), savremenim ski liftovima i mnogim dodatnim ponudama u mjestu, pružiće vam jedinstveno iskustvo. Val d´Allos je dio nacionalnog parka Famille Plus i takođe spada u skijališta pogodna za porodice.

2

SKIPAS ESPACE LUMIERE: 180 km ski staza

Skipas vam omogućava skijanje na području Espace Lumiere, koje uključuje skijališta Pra Loup i Val d'Allos-La Foux. Zajedno imaju 180km staza (kada je otvorena veza između područja, putem žičare Agneliers), besplatni skijaški bus vozi između predjela Val d'Allos-La Foux i Le Seignus.

3

1. DAN (BIH) - SARAJEVO – HRVATSKA – SLOVENIJA – ITALIJA – FRANCUSKA

Polazak iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

4

2. DAN - DOLAZAK U VAL D'ALLOS

U jutarnjim satima pauza u Italiji za doručak i kafu. Nastavak puta. Pauza u hipermarketu, za nabavku namirnica. Dolazak u Val d`allos u poslije podnevnim satima. Smještaj u studije / apartmane poslije 17h. Noćenje.

3. DAN - 8.DAN - VAL D'ALLOS

Preuzimanje ski pass-a, slobodno vreme za skijanje ili druge fakultativne izlete. Noćenje.

5

9. DAN - FRANCUSKA – ITALIJA – SLOVENIJA – HRVATSKA – BiH

Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim satima. Polazak za Sarajevo nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

10. DAN - DOLAZAK U SARAJEVO

Dolazak u Sarajevo na mjesto polaska, u jutarnjim satima.

6

10 dana/ 7 noćenja sa smještajem u Les Cimes du Val d'Allos apartmanima uz Ski pass i uključen prevoz autobusom za samo 599 KM po osobi!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite