ANA NIKOLIĆ SLIKOM NA INSTAGRAMU IZAZVALA LAVINU KOMENTARA: Pjevačica se uvukla u usku crnu haljinu, ŽENE U NEVJERICI

Show
ANA NIKOLIĆ SLIKOM NA INSTAGRAMU IZAZVALA LAVINU KOMENTARA: Pjevačica se uvukla u usku crnu haljinu, ŽENE U NEVJERICI
.

Pjevačica Ana Nikolić postigla je dvostruku popularnost nakon što je objavila kako izgleda nakon rigorozne dijete kojoj se podvrgla. Naime, od tada svi bruje o Aninom zgodnom tijelu, te nevjerovatnoj transformaciji njenog izgleda.

Nikolićeva je sada na društvene mreže postavila sliku na kojoj pozira u kratkoj crnoj haljini, dubokim "Balensiaga" crvenim čizmama koje koštaju nekoliko hiljada eura i raskopčanim kaputom u istoj boji.

Pjevačica je ovim izgledom raspalila maštu pripadnicima jačeg pola, a fotografijom je ujedno i najavila prvu novu pjesmu "Ti si kriv", koja će se naći na njenom povratničkom albumu "Klinika". Ni žene nisu ostale ravnodušne na Aninu figuru koja potvrđuje da kada se hoće, sve se može, pa i da se "prepolovi".

nikolic

Ana definitivno ne odustaje od toga da pokaže koliko dobro izgleda, posebno onima koji su je zbog viška kilograma nakon porođaja konstantno prozivali.

"Oduvijek si mi bila top", "Bomba", "Ponovo se Rasta zaljubiška u tebe", neki su od komentara upućenih Ani ispod njene objave, a veliki broj fanova molio je Anu da im otkrije datum izlaska pjesme kojom će se vatrena Paraćinka, zgodna kao nekada, vratiti na muzičku scenu poslije duže pauze.

ana-nikolic-2-830x0

 

foto: Instagram

Ne propustite