ADNAN TAHIROVIĆ STRADAO

Novi detalji porodične drame koja je šokirala Sarajevo: Punac nije mogao trpjeti nadrogiranog zeta

Objavljeno:13.11.2019 - 15:52
A A A Times Arial

Adnan Tahirović, kojeg je jutros upucao punac, i ranije je nasrtao na svoju nevjenčanu suprugu, kazao je izvor blizak istrazi.

- Poznato je da je konzumirao droge, zbog čega bi postao nasilan. Tu jadnu ženu je i ranije napadao te ga je ona prijavljivala zbog nasilja u porodici - kazao je Avazu je sagovornik.

Adnan Tahirović zadobio je povrede opasne po život u pucnjavi koja se u 6:25 sati dogodila u Velikokladuškoj ulici, općina Novo Sarajevo. Na Tahirovića je pucao I. B., otac njegove nevjenčane supruge A. B.

Tahirović je upao u kuću I. B. i fizički napao nevjenčanu suprugu A. B. i njenog oca, kojima je nanio povrede. Punac je pogodio Tahirovića u glavu.

Tahirović je poznat po spektakularnom bijegu krajem novembra 2018. godine, kada su sudski policajci FBiH došli da ga privedu zbog neodazivanja na ročišta u Općinskom sudu Sarajevo.   

Po njega su došli na Dobrinju 2, gdje je on, kada je vidio policajce, počeo bježati te skočio u rijeku i uspio im pobjeći u ulicu Salke Nazečića. Sudski policajci uspjeli su ga uhvatiti i privesti na ročište.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!