OVO SU LICA UBICA JELENE MARJANOVIĆ, OBJAVLJENE SLIKE: Da li prepoznajete ove ljude? (FOTO)

Aktuelno
OVO SU LICA UBICA JELENE MARJANOVIĆ, OBJAVLJENE SLIKE: Da li prepoznajete ove ljude? (FOTO)
.

Pjevačica Jelena Marjanović (33) ubijena je 2. aprila 2016. godine.

Do današnjeg dana ubistvo pjevačice nije razjašnjeno.

308751-jelena-marjanovic-i-zoran-marjanovic-ls-s

Kako "Alo" saznaje, saučesnici i čistači dokaza sa mjesta zločina naći će se u dopunjenoj optužnici, a parapsiholog Robert Kajsler, Srbin sa Floride, otkriva njihove foto-robote.

- Jelenin ubica je imao nekoliko pomagača i čistača tragova sa mjesta zločina. Na osnovu određenih dokaza iz istrage i mojih vizija, urađeni su njihovi foto-roboti. Čovjek sa šiškama i drugi sa pljosnatom glavom (imena poznata redakciji) bili su na mjestu zločina. Muškarac sa širokim nozdrvama angažovan je naknadno za čišćenje tragova sa mjesta zločina, kao i muškarac sa bradom. Foto-roboti su urađeni po mojim vizijama u kancelariji šerifa u gradu Largo, u američkoj saveznoj državi Florida, gdje trenutno živim i pomažem u rješavanju brojnih zločina - kaže za "Alo!" Robert Kajsler i dodaje da su i neki političari pomogli da se cijeli slučaj zataška.

1

Foto; Alo.rs

2

Foto; Alo.rs

3

Foto; Alo.rs

- U slučaj su umiješani i pojedini političari, koji su pomagali osumnjičenima da se sve zataška, a istraga usmjeri u pogrešnom pravcu. Urađeni su i njihovi foto-roboti. Spreman sam da ih uskoro objelodanim! Jelena se neposredno prije smrti obratila jednom moćniku za pomoć, ali od toga nije imala vajde. Umjesto očekivane zaštite, bila je ostavljena na cjedilu! Po mojoj viziji je urađen i njegov foto-robot - kaže sagovornik za "Alo".

jelena-marjanovic-2

(Alo.rs)

Ne propustite