UDAJE SE CECA RAŽNATOVIĆ I TO PRIJE VELJKA?! Pjevačica sve priznala, ima novog dečka, OSMIJEH KOJI GOVORI SVE!

Show
UDAJE SE CECA RAŽNATOVIĆ I TO PRIJE VELJKA?! Pjevačica sve priznala, ima novog dečka, OSMIJEH KOJI GOVORI SVE!
-

Svetlana Ceca Ražnatović (46) ponovo je zaljubljena, pa je sada jasno šta je razlog njenog osmijeha koji je blistaviji nego inače 

- Da! Emotivno sam ispunjena, sretna i zadovoljna. Ja sam voljena žena! - priznala je Ceca, ali ništa više od toga nije željela da otkrije.

Inače, uslijed učestalih polemika o tome da se njena djeca Anastasija i Veljko sa svojim partnerima pripremaju za izgovaranje sudbonosnog "da", Ceca na duhovit način objašnjava koliko je to blizu da se dogodi.

ceca

(foto: Instagram)

- Ja ću da se udam prije svih njih! Ja ću da pravim i vjenčanje i sve - kroz šalu je rekla Ceca, pa priznala da se nikada više ne bi udala i da je papir samo forma.

ceca

(foto: Instagram)

- Ne razmišljam tako, ja sam zrela žena i nikada nisam pričala o privatnom životu jer smatram da to ne treba da bude dio javnosti. Ako sam odlučila da mi život bude na tacni, bar toliko mogu da sakrijem sebi za ljubav. Nikada nisam bila vezana za forme, volim slobodu, meni je bitno da sam sretna i ispunjena - poručila je Ražnatovićka za Svet.

cecaaa

(foto: Instagram)

Podsjećamo, poznato je da folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije štedjela kada su u pitanju pokloni namijenjeni njenoj snaji Bogdani Rodić, koja će uskoro postati i zakonita supruga Veljka Ražnatovića.

ceca

Pored toga što je Ceca uložila ogromno bogatstvo u organizovanju svadbe, namijenila je i dva poklona od neprocjenjive vrijednosti za buduću snaju.

Ona joj je poklonila brilijantni sat velike vrijednosti, koji se slaže uz vjerenički prsten koji je Veljko poklonio svojoj izabranici.

ceca1

Pored toga, Ceca je Bogdani dala i poklon sa najvećom sentimentalnom vrijednosti, odnosno prsten koji je u Cecinom posjedu godina, a od neprocjenljive je vrijednosti.

bogdanaaa

Foto: Instagram

Pjevačica ga je godinama nosila i rešila je da tu tradiciju nastavi Bogdana.

 

Ne propustite