ONA SE JAVILA I REKLA DA NOSI GILETOVO DIJETE, OGLASIO SE OŽENJENI PJEVAČ: "Neka rodi, daćemo mu lijepo ime", A ONDA ŠOK!

Aktuelno
ONA SE JAVILA I REKLA DA NOSI GILETOVO DIJETE, OGLASIO SE OŽENJENI PJEVAČ: "Neka rodi, daćemo mu lijepo ime", A ONDA ŠOK!
.

Aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga 3" Nataša Radan je šokirala javnost kada je iznijela da je navodno imala aferu sa pevačem Amarom Giletom Jašarspahićem, kao i sa njegovim kolegom Šakom Polumentom. 

Obojica pjevača imaju porodice, zauzet bračni status i djecu.

gile-ns

Na snimanju emisije "Nikad nije kasno", naletjeli su na Amara, koji nije imao dlake na jeziku i vrlo rado je prokomentarisao kako se osjeća kada se njegovo ime pominje u Beloj kući i što je atraktivna zadrugarka radila test trudnoće, a navodno njega navela kao oca djeteta.

- Pa evo, ja ću joj poručiti preko vas, ako je trudna, neka rodi, nemoj da se čisti, daćemo mu lijepo ime - rekao je pjevač, vidno izrevoltiran pričama koje kruže u Imaginarijumu.

Na informaciju da zadrugarka nije trudna, jer se test pokazao negativan na trudnoću on je šokirao odgovorom:

gile2

- Nije trudna? E, šteta, bilo bi fino dijete, eto, bio bi pjevač - rekao je on kroz smjeh.

- Sjećam se ja Nataše sa nastupa, dolazila je, cura je atraktivna, da se ne lažemo i lijepa, zapažljiva je, tako da sam je zapamtio, ali nikada ništa sa njom nisam imao, nismo ni u kakvim odnosima, to su sve gluposti, nigde veze - rekao je on.

amar-gile

- Ja sam još u braku sa svojom ženom, to vam je dokaz da su čiste gluposti, ja imam normalan život sa svojom suprugom i sa svojim djetetom, moju porodicu ne može da razj*be jedna "Zadruga" - obrazložio je Amar.

Ne propustite