KAD CECA VIDI OVE SLIKE, NEĆE JOJ BITI DOBRO: Evo kako je BOGDANA izgledala prije plastičnih operacija, NI VELJKU NEĆE BITI SVEJEDNO!

Show
KAD CECA VIDI OVE SLIKE, NEĆE JOJ BITI DOBRO: Evo kako je BOGDANA izgledala prije plastičnih operacija, NI VELJKU NEĆE BITI SVEJEDNO!
.

Veljko Ražnatović (22) zvanično je vjerio svoju izabranicu Bogdanu Rodić (22) u njenoj porodičnoj kući u Titelu i najavio da će sljedeće godine stati na ludi kamen.

O privatnom životu buduće gospođe Ražnatović se malo zna. Bogdana Rodić se ranije bavila košarkom i bila veoma uspješna u ovom sportu.

Bila je dio juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Dvije godine kasnije je sa ekipom Radivoje Korać osvojila titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dvije teške povrede koljena, ali to je nije spriječilo da se vrati kao pobjednik.

veljko-bogdana9

Foto:Twitter

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donijela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Rodićeva je sa Veljkom u vezi devet mjeseci i važi za pravu ljepoticu. Njihovu vezu od samog početka podržava i Veljkova majka, folk diva Ceca Ražnatović, koja je jednim gestom to i javno pokazala. 

veljko-bogdana10

Foto:Printscreen/Facebook

Bogdana je na sebi je imala sitnu estetsku korekciju - uvećala je usne. Kako je izgledala prije toga, na proslavi svog 18. rođendana u rodnom Titelu pogledajte na fotografiji u nastavku, a više fotografija lijepe Bogdane i Veljka Ražnatovića pogledajte u nastavku.

veljko-bogdana5

veljko-bogdana

veljko-bogdana4

veljko-bogdana8

veljko-bogdana1

veljko-bogdana6

veljko-bogdana7

veljko1

veljko-bogdana11

(Foto:Facebook)

.Novi.ba/Blic.rs

Ne propustite