SOFIJA MILOŠEVIĆ IMA PLAN B! POSLIJE JOVIĆA GANJA OVOG MILIONERA: Manekenka bacila oko na IBRAHIMOVIĆA?!

Show
SOFIJA MILOŠEVIĆ IMA PLAN B! POSLIJE JOVIĆA GANJA OVOG MILIONERA: Manekenka bacila oko na IBRAHIMOVIĆA?!
.

Sofija Milošević nameračila se na Zlatana Ibrahimovića! Pošto joj je dvomjesečna veza s Lukom Jovićem trenutno u krizi, manekenka očigledno ne gubi vrijeme i sebi traži dobre prilike.

2049241-profimedia0478-ls

Foto:Profimedia

Naime, nju je nedavno fudbaler Real Madrida otpratio na Instagramu, nakon čega je i ona njega, a ne zadugo poslije toga zapratila je oženjenog švedskog reprezentativca. Poslije poziva Kurira, Sofija i Luka ponovo su se zapratili na društvenoj mreži, kako bi prikrili tragove svađe.

- Miloševićeva ne gubi vrijeme, slaba je na fudbalere milionere. Bacila je oko ni manje ni više nego baš na igrača koji igra za Los Anđeles Galaksi, iako je on u sretnom braku s Helenom Seger, s kojom ima dvoje djece. On joj nije uzvratio na zahtjev jer ga prati preko 39 miliona pratilaca, a on samo 20 osoba, među kojima su uglavnom fudbalski klubovi i jedna poznata svjetska kompanija - otkriva naš izvor, a dokaz tome je i printskrin njenog zahtjeva za praćenje.

652897-sofija-milosevic-news1-sonja-spasic-ff

Foto:Sonja Spasic

Budući da Ibrahimović obožava svoju suprugu, Sofija će vjerovatno proći neprimjećena.

- Ona je vjerovatno htjela Jovića da napravi ljubomornim zbog trenutne svađe kroz koju prolaze - kaže naš izvor i dodaje da se Sofija i Luka čuju telefonom, ali se ne viđaju. On je u subotu doputovao u Beograd, nakon čega je odmah s društvom zapucao u noćni provod. Dok se s drugarima zabavljao u jednom lokalu, manekenka je bila u drugom. Jedan od razloga njihovog nezadovoljstva je taj što ona uporno pokušava da eksponira njihovu vezu.

2049231-2008-profimedia-ff

Foto:Profimedia

Sofija i Luka nisu željeli ništa da komentarišu.

Novi.ba/Kurir

Ne propustite