MILJANA KULIĆ RAZBJESNILA ZADRUGARE! Isplivali dokazi, MILJANU OTAC NIJE ZLOSTAVLJAO! Sve uradila radi NASLOVNICE?!

Objavljeno:11.11.2019 - 20:02
A A A Times Arial

Marko Đedović je pričao sa Lazarom Čolićem Zolom, Lepim Mićom i Borom Santanom o Miljani Kulić i o tome da ga je stalno zvala da piše priče o njoj.

- Mićo, ide Klara sa njom i zove me na telefon, kako ih Siniša maltretira, nju, Mariju, to je ispovijest čitavog života, 30 minuta traje, sve snimljeno, i ja joj kažem ne mogu bez dokaza, pričala je da ju je Vlada jurio da je je*e na moru, kako je muvao, to je klasična laž. - pričao je Đedović i nastavlja:

miljanaa

- Ja sam joj rekao da ne mogu da pišem bez dokaza, moraš mi poslati zapisnike neke i slike ispred SUP-a, Mićo, ona je frizuru namjestila i pozirala sa Željkom ispred SUP-a, Klara je slikala, sve sa njenog Vajbera mi je poslato, njen broj, slikala u SUP-u izjave, prijavila oca za nasilje, "Molim te daj mi naslovnu stranu", ja sam joj rekao da o naslovnoj strani odlučuju urednici, a ne ja, ali moram da imam dokaze za to, tekst mora da bude tačan, ja neću, bre, da se vučem po sudovima, sa budalama - priča novinar u jednom dahu, dok ga Zola i Lepi Mića nemo slušaju.

miljana1

- Ona meni sve to lepo pošalje, ja odmah paf, prenesu sve kolege, svi prenesu moj tekst, njemu 48 sati zabrane prilaska, ona uveče izbacuje stori sa tatom iz kuće, prošlo 5 sati, i ona kaže da se pomirila sa tatom, da je preterala, pošto je već poslala dokaze - kaže Marko i dodaje da je objavio i izjavu dadilje i da su je Kulići zbog te objave optužili d aje ukrala zlato iz kuće.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Novi.ba/SD

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!