PRIJE NEKOLIKO GODINA ONE SU ZAPALILE REGION: Sestre Puzović danas izgledaju POTPUNO DRUGAČIJE, iznenadit ćete se!

Show
PRIJE NEKOLIKO GODINA ONE SU ZAPALILE REGION: Sestre Puzović danas izgledaju POTPUNO DRUGAČIJE, iznenadit ćete se!
.

Zaintrigirale su mnoge prije nekoliko godina, što izgledom što životnim pričama. A sigurni smo da će i sada privući vašu pažnju.

Evo kako danas izgledaju Milica, Stanica Biba i Danica Puzović.

estre1

Foto: Žena.rs/Privatna arhiva

Sestre Puzović izgledaju kao modeli, a samo jedna među njima bavi se manekenstvom, a pritom je i diplomirani politikolog.

Dvije zahtjevne profesije odabrala je najmlađa Milica Puzović, koja je veoma zapažena na društvenim mrežama pa je na Fejsbuku prati više od 10 hiljada ljudi. Na Instagramu je broj njenih pratilaca oko 150 hiljada!

estre2

Foto: Facebook

Milicu ste mogli osim u modnim kampanjama da vidite i u muzičkim spotovima.

"Prija mi što se ljudima sviđaju fotografije koje objavljujem i što mogu da pokažem da jedna obrazovana osoba ne mora da po nekom pravilu ne izgleda lepo, već može da bude lepa,pristojna i duhovita. To naravno nosi i veliku odgovornost, jer može da naruši moju privatnost, a i uvek se mogu naći oni koji negativno komentarišu", prokomentarisala je ranije za Ženu Milica.

estre3

Foto: Intstagram

Djevojka koja je poput njenih sestara rođena u Prijepolju, a živi u Beogradu, svoj izgled ne shvata olako pa redovno trenira.

estre4

Foto: Intstagram

Isto važi i za Miličinu sestru Danicu koju vidite na slici, a koja je nakon završetka studija pronašla posao u Upravi za obezbeđenje.

Sada je jasno da je i moda nešto što ćete primetiti na sestrama.

Zanimljiva priča prati i treće sestre Stanic Bibu koja je kao najmlađi i najbolji student završila master studije na Policijskoj akademiji, a danas ima čin majora.

Miličin i Bibin selfi bio je veoma zapažen na Instagramu.

estre5

Foto: Intstagram

Sestre Milica, Biba i Danica imaju i brata Milosava, koji je završo Gimnaziju, a sada je na studijama.

Novi.ba/Žena.rs

Ne propustite