MARIJA SHVATA DA JOJ JE KĆERKA POLUDJELA: ZADRUGA se tresla zbog Miljane , majka se uplakana obratila produkciji! "PUSTITE NAS KUĆI..."

Show
MARIJA SHVATA DA JOJ JE KĆERKA POLUDJELA:  ZADRUGA se tresla zbog Miljane , majka se uplakana obratila produkciji! "PUSTITE NAS KUĆI..."
.

Miljana Kulić je tokom noći isprovocirala Marka Janjuševića Janjuša i uvrijedila ga spomenuvši mu kćerku u negativnom kontekstu. Zbog ovoga je košarkaš pobjesnio, te je siktao cijelu noć.

Janjuš je napustio Bielu kuću, a zadrugari su ga tješili. U jednom trenutku mu je prišla i Marija Kulić koja je zaplakala jer su Marko i njena kćerka ušli u konflikt, te ga je smirivala.

marija-i-miljana-1

Tu se našao i Vladimir Tomović koji je oštro osudio ovaj Miljanin postupak, te je počeo da viče na Mariju, a potom je Januš obratio Kulićki:

- Marija, ja ću ti samo reći još jednom. Ovako kako sam se ja ponašao prema njoj, neće se ponašati tvoja druga kćerka - rekao je Marko.

- Janjuš nemoj mi ništa pričati, najbolje je da izađemo, jer i mene dovodi u situaciju, kako da reagujem? - rekla je Marija i zajecala.

Podsjetimo, Miljana je u toku noći nasrnula na svog dečka Lazara Čolića Zolu. A da li će produkcija poslušati Marijine riječi i omogućiti im napuštanje rijalitija, ostaje nam da vidimo.

Novi.ba/Espreso

Ne propustite