LEPA BRENA SAZNALA ZA PETRUĆIJEVU SMRT: Obratila se potresnom PORUKOM, evo ko je bio ON! EMOTIVNO!

Aktuelno
LEPA BRENA SAZNALA ZA PETRUĆIJEVU SMRT: Obratila se potresnom PORUKOM, evo ko je bio ON! EMOTIVNO!
.

Branislav Petrušević Petrući preminuo je u 64. godini. Kolege iz javnog života oprostile su se emotivnim riječima od glumca i odali poštu preminulom imitatoru. 

Petrući je obožavao da igra tenis i rekreativno ga je igrao više od 30 godina. Učestvovao je na mnogobrojnim dobrotvornim turnirima. Uvijek je gubio od Ejdusa, a volio je da igra protiv Dragana Gagija Jovanovića.

branislav-petrusevic-petruci-22-foto-yt-ptsc

Foto:Printscreen

- Užasna vijest. Petrući je bio veliki pozitivac. Timski igrač, šarmantan, ali prije svega nikad nije skidao osmijeh sa lica. Niste često sretali ljude kao što je bio on. Igrali smo tenis jednom ili dva puta. Pratio sam njegov rad pomno u Indeksovom pozorištu. Bio je sjajan u svemu što je radio - rekao je Jovanović.

- Veoma smo pogođeni njegovim ranim odlaskom. Bio je čovjek s kojim je bilo zadovoljstvo sarađivati i privatno se družiti - rekla je Lepa Brena.

lepa-brena-foto-sd

Foto:SD

- Odrasla sam uz Indeksovo pozorište i jako mi je žao. Zatekli ste me sa tom vješću. Bio je toliko duhovit, sa šmekerskim forama. Zahvaljujući TV Pink imala sam priliku da ga upoznam i ugostim u svojim emisijama. Ovo je veliki gubitak za naši zemlju, pogotovo u ovo vrijeme kada ni humor više nije ono što je nekad bio - izjavila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Novi.ba/Srbijadanas

Ne propustite