Bori Drljači otkriven karcinom, oglasili se iz bolnice

Objavljeno:08.11.2019 - 18:37
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Pjevaču Bori Drljači (78) otkriven je karcinom debelog crijeva, nakon čega je juče, u četvrtak 7. novembra, u ranim jutarnjim časovima operisan.

Nakon operacije, Bora je zadržan na daljem liječenju na odjeljenju.

Jedan od Borinih najboljih prijatelja, Era Ojdanić, kaže za portal "Telegraf.rs" da će danas otići da posjeti Drljaču.

"Bio sam na snimanju emisije na jednoj televiziji i nakon snimanje nazvao sam Boru, sa kojim se inače često čujem jer smo baš dobri. On mi se javio i rekao da je u bolnici, da je došao na redovnu kontrolu, ali da su mu rekli da moraju da ga zadrže zbog dalje ispitivanja jer rezulteti nisu bili baš najbolji. Nakon toga zvala me je i koleginica i naša dobra prijateljica Milena Plavšić koja je otišla juče da ga poseti i saznala da naš drug Bora boluje od karcinoma debelog creva. Eto toliko znam, moraću danas da odem u posetu i da vidim kako je i šta više da kažem jako mi žao mog dobrog prijatelja", rekao je Era za pomenuti portal.

"Pa, eto, boluje nažalost od čega boluje, ali valjda će sve biti dobro. Čim sam juče čula otišla sam u posetu, ali njega su juče operisali tako da nisam mogla da ga vidim. Taman kad sam stigla njega su izvodili iz sale, eto toliko sam mogla da ga vidim", rekla je Milena.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia