GILE PREVARIO ŽENU SA NJOM, CIJELA ZADRUGA U ŠOKU: Objavljeni dokazi, prije nego što je ušla u reality URADILA JE JEDNU STVAR!

Show
GILE PREVARIO ŽENU SA NJOM, CIJELA ZADRUGA U ŠOKU: Objavljeni dokazi, prije nego što je ušla u reality URADILA JE JEDNU STVAR!
.

Prije nekoliko dana u Zadruzi je u toku Igre istine izbio skandal kad je Bane Čolak otkrio da je Nataša Radan bila u vezi sa poznatim, oženjenim pjevačem.

screenshot-5
Naime, on je ispričao kako su on i Nataša bili u nekoj vrsti veze, ali da je to ona prekinula uz obrazloženje da su joj brojne poznate ličnosti, njeni prijatelji savjetovali da prekine sa Banetom, jer on nije dovoljno dobar za nju. 

screenshot-4
Ipak, Bane je navodno kasnije saznao, a to mu je potvrdio i novinar Marko Đedović koji je takođe trenutno u Zadruzi, da je osoba koja je to tražila od Nataše navodno poznati pjevač Amar Gile, sa kojim je ona tada bila u vezi. 

ajdjfjd-0
Nakon toga su mnogi optužili Baneta kako na jeftin i ružan način igra rijaliti igru i kako je instritucija braka sveta, a on je sa ovim pričama narušava. Bane je sa druge strane bio siguran u ono što priča i rekao da je njemu savjest čista. 

Sa druge strane su ga osudili Vladimir Tomović i Miljan Kulić, što je razbjesnilo Lepog Miću koji je rekao da ga je "baš briga" za Amar Gileta i da on treba da odgovara, ako je ovo istina. 

dkjfdlskjfd-0

Iako je sve ovo negirala, Nataša Radan je samo par sedmica prije ulaska u Zadrugu na svom storiju objavila slike sa Amarom na kojima se vidi da su veoma bliski. Ona mu je sjedila u krilima, a jednu sliku je ukrasila srcima. 

Novi.ba/Srbijadanas/Foto: Instagram

Ne propustite