NOVO SLAVLJE U KUĆI CECE RAŽNATOVIĆ, UDAJE SE I ANASTASIJA, OVA SLIKA JE DOKAZ: Ceca već slavi, pije šampanjac, EVO KAKO IZGLEDA!

Show
NOVO SLAVLJE U KUĆI CECE RAŽNATOVIĆ, UDAJE SE I ANASTASIJA, OVA SLIKA JE DOKAZ: Ceca već slavi, pije šampanjac, EVO KAKO IZGLEDA!
.

Ceca Ražnatovic je nedavno izjavila o ljubavnoj vezi njenog sina Veljka i njegove izabranice Bogdane Rodić kako je uzbuđena i sretna zbog predstojeće svadbe.

Ceca je u jednom od intervjua sa Srbijanskim medijima izjavila da je jako sretna zbog Bogdanine trudnoće te da ima snajku za poželjeti. Dok teku pripreme za svadbu Ceca ima zakazane I koncerte, na pitanje da li stiže sve obaveze Ceca je izjavila kako ima dosta iskustva sa takvim pripremama, te spomenula organizaciju osamnaestih rođendana njene djece.

Ono sto je zaintrigiralo javnost je Anastasijina slika koju je Ceca objavila na svoj Instagram.

anastasija

Riječ je o fotografiji gdje se na Anastasijinoj ruci vidi prsten.

Ubrzo nakon toga Ceca je objavila I sliku sa šampanjcem, njihovi fanovi su pomislili da će se možda u Cecinoj kuci održati dvostruko slavlje jer je i Anastasija zakoračila na ludi kamen.

ceca

Međutim, riječ je o slikama sa jednog od fotoshootinga, a Anastasija  još uvijek nije ništa govorila o svojoj mogućoj vjeridbi i udaji.

Novi.ba/Foto: Screenshot

Ne propustite