BIO JE JEDAN OD NAJZGODNIJIH U HOLIVUDU: Slavni glumac u 71. godini postaje otac, a tek kad vidite kako izgleda mama (FOTO)

Show
BIO JE JEDAN OD NAJZGODNIJIH U HOLIVUDU: Slavni glumac u 71. godini postaje otac, a tek kad vidite kako izgleda mama (FOTO)
,

Devet mjeseci nakon što je po drugi put postao otac, Richard Gere ponovo ima razlog za slavlje. Njegova djevojka Alejandra Silva opet je trudna.

Oboje imaju i vlastitu djecu iz prethodnih brakova. 70-godišnji Gere je otac Homera Jamesa Jigmea koji je navršio 19 godina, a Alejandra majka šestogodišnjeg Alberta.

maxresdefault

Prilikom otkrivanja prethodne trudnoće, Alejandra je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je par pozirao s Dalaj Lamom koji je rukom nježno dodirnuo njen trbuh kako bi blagoslovio nerođeno dijete.

"Nismo mogli objaviti dolazak djeteta prije nego što smo rekli Dalaj Lami", napisala je.

Par je počeo izlaziti 2014. godine, a sudbonosno da izrekli su u aprilu 2018. na Richardovom ranču izvan New Yorka.

"Osjećam se kao sam u pravoj bajci. Nema sumnje, osjećam se kao najsretnija žena na svijetu", izjavila je Alejandra, no ni slavni glumac nije štedio na riječima.

thumb

"Ja sam najsretniji čovjek u svemiru. Kako i ne bih bio kad sam oženjen prekrasnom ženom koja je pametna, nježna, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti i koja je sjajna kuharica."

1

.

2

.

3

.

4

.

5

.

6

Izvor: Instagram

Ne propustite