ISPLIVAO SNIMAK! Andrej Atijas i Kija se nalaze USRED NOĆI, drže se za RUKE! Oglasila se Kija, šta će ANABELA REĆI NA OVO?!

Show
ISPLIVAO SNIMAK! Andrej Atijas i Kija se nalaze USRED NOĆI, drže se za RUKE! Oglasila se Kija, šta će ANABELA REĆI NA OVO?!
.

Prije nekoliko nedjelja veliku prašinu podiglo je otkriće da popularni pjevač Sloba Radanović mjerka luksuzni dupleks u zgradi u kojoj godinama unazad živi njegova koleginica Anabela Bukva, inače majka Lune Đogani.

sloba2

Sloba je, kako je izjavio, u međuvremenu odustao od kupovine nekretnine na Košutnjaku, međutim u potragu za novim stanom baš u toj zgradi krenula je i njegova bivša supruga, popularna pjevačica Kristina Kija Kockar koja, inače, od prve sezone "Zadruge" nije u dobrim odnosima s Bukvom!

kija3

Da ova priča bude još skandaloznija pobrinuo se, sasvim slučajno, Anabelin bivši suprug Andrej Atijas! Naime, Atijas je prije više od nedjelju dana došao u Beograd kako bi bio s ćerkicom Blankicom, a pri ulasku u zgradu u kojoj mu živi kćerka i bivša žena sreo je ni manje ni više nego Kiju!

Ovaj neočekivani susret protekao je, na iznenađenje mnogih, u miru - Atijas je prišao Kiji i srdačno je pozdravio,a Kija je otkrila šta se te noći zaista desilo.

andrejj

Pjevačica je potvrdila ova saznanja.

- Jeste, tačno je da sam ga srela... Jako zanimljivo s druge strane što tako bacaju informacije da bi dobili moj komentar. Pružio mi je ruku čovjek, ja sam njemu i pričali smo jer ja sam išla da vidim neki stan u toj zgradi... Nije taj stan koji je gledao Sloba, neki drugi, ali u istoj zgradi je. Ništa, pružio mi je ruku i on kao: "Neverovatno je da... Sad da je "Paparaco lov" tu da nas snimi"... On ulazi u zgradu, ulazim ja, čudna je stvar... Ali, to smo znali samo on i ja - istakla je Kija koja je, uprkos tome što izvor nije otkriven, aludirala na to da je "druga strana" ovu priču plasirala u javnost kako bi dobila njenu reakciju.

luna

Kija je nedavno osvojila publiku novim singlom "Sanjam" kojim je uspjela da pridobije i urbaniju publiku, što joj je i bio cilj.

- Volela bih sve nove pjesme za album. Jako je naporno snimiti jednu pjesmu i spot, a kamoli praviti cijeli album. Mislim da je još uvijek rano. Tu se pita i FM Plej, imali smo malu nezgodu, to nas je malo odvratilo, ali Filip Miletić mi je završio novu pesmu. "Girl power" je pjesma, još se završava tekst, to moram ja da odobrim. Biće brža, sad se fokusiramo na to, a ja bih jako voljela da imam album sa svim novim pjesmama.

Novi.ba/Srbijadanas

Ne propustite