SEVIĆKA PLAKALA NA LAZIĆEVOM KONCERTU, A NJEGOV ODGOVOR ŠOKIRAO: Marini samo jedno u glavi, OVO ĆE JE UNIŠTITI?!

Show
SEVIĆKA PLAKALA NA LAZIĆEVOM KONCERTU, A NJEGOV ODGOVOR ŠOKIRAO: Marini samo jedno u glavi, OVO ĆE JE UNIŠTITI?!
.

Pjevač se osvrnuo i na to što je njegova kuma Andreana Čekić nedavno prošla

Darko Lazić prije pet dana održao je koncert u Sava centru, a veliku prašinu podigao je dolazak njegove bivše supruge Ane Sević, koja se prilikom koncerta i rasplakala. Pjevač se sada osvrnuo na odnos sa bivšom ženom, ali i na to kakav stav prema tome ima njegova sadašnja vjerenica Marina Gagić.

sevic1
Foto:Prinstcreen

- Ana je dovela Lorenu i rekla mi da me podržava i da je srećna zbog mene. Hvala joj na svemu i tome što mi je podrška. Marina je super skroz, zna da imamo dijete, nema ništa protiv. Svi koje ja volim su bili tu - rekao je Darko u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Pjevač se osvrnuo i na to što je njegova kuma Andreana Čekić nedavno prošla kroz emotivnu krizu, kada se, kako su mediji prenijeli, u Americi posvađala sa svojim vjerenikom Markom koji ju je i fizički napao.

darko

Foto:Instagram

- Šta god Andreana uradi, ja sam uz nju. Ne pravi greške. Uvijek sam joj govorio: "Kumo, nemoj da žuriš", ali naći će ona pravog čovjeka - izjavio je Darko u pomenutoj emisiji, nakon čega se mnogi pitaju da li je ovom svojom izjavom nagovestio da je Andreana ipak raskinula sa vjerenikom, iako pjevačica i Marko tvrde da je među njima sve u redu.

Novi.ba/Espreso.rs

Ne propustite