Kad je vidio da je POLICIJA PRIVODI Haris je bio van sebe,uradio je samo jednu stvar!  Rada ispričala detalje šta se sve dešavalo na aerodromu u Cirihu

Aktuelno
Kad je vidio da je POLICIJA PRIVODI Haris je bio van sebe,uradio je samo jednu stvar!  Rada ispričala detalje šta se sve dešavalo na aerodromu u Cirihu
.

Radu Manojlović policija je zadržala na aerodromu u Švicarskoj, gdje nije mogla nastupati zbog radne vize. Pjevačica je u Srbiju došla iscrpljena i bez šminke, pa je progovorila o neprijatnoj situaciji.

- Policajac je 99 posto mogao da me pusti, ali je našao jednu rupu u zakonu i zbog tog jednog posto me nije pustio - rekla je Rada. 

Zatim je Radin menadžer izvadio vizu, tj. pjevačicinu radnu dozvolu, koju nije predala na vrijeme zbog praznika.

screen-shot-11-03-19-at-03-21-pm

- Rada nema nikakvu zabranu, 12 godina radi i nije imala nikakvu mrlju u karijeri - rekao je menadžer pjevačice. 

Ona je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" otkrila sve detalje. 

- Moj prekršaj bio je kao da vas zaustavi policija i vi nemate fizički vozačku dozvolu, ali imaju u zapisniku. Mene su sklonili sa strane, kao da sam bez ijednog papira. Sve radimo preko ambasade, sve je prijavljeno. Zvala sam najbojeg advokata u Cirihu i pričao je s njima dva sata, prvi mi je rekao da mogu da uđem s ovim papirom. Oni će ih sad tužiti, jer je diskoteka unaprijed platila sve - rekla je pjevačica.

cipka-haris-i-rada

Zbog svih dešavanja, Rada nije spavala najbolje. 

- Nisam spavala najbolje. Ja nisam uhapšena, meni samo nije dozvoljeno da održim nastup. Spavala sam u hotelu na aerodromu. Harisu je bilo jako neprijatno, nezgodno je kada te policajci sprovode - izjavila je Rada.
Izvor: expresstabloid.ba

Ne propustite