Znate dobro  kako izgleda CECA, druga ARKANOVA žena, A DA LI STE VIDJELI NJEGOVU PRVU ŽENU? KOJA JE LJEPŠA? (FOTO)

Aktuelno
Znate dobro  kako izgleda CECA, druga ARKANOVA žena, A DA LI STE VIDJELI NJEGOVU PRVU ŽENU? KOJA JE LJEPŠA? (FOTO)
.

Željko Ražnatović Arkan je, prije vjenčanja sa Svetlanom Ražnatović, sa suprugom Natalijom Martinović bio u braku 13 godina.

cccc

Sa Arkanom ima četvero djece, Milenu, Nikolu, Vojina i Mašu. Inače, Arkan je imao i troje djece iz vanbračnih veza, koje je sve priznao. Uz sada već slavne potomke iz braka sa Cecom Ražnatović, Anastasiju i Veljka, ukupno devetero.

arkan

Natalija je mnogo pružila Arkanu i pored djece. Malo je poznato da je ostala i bez brata, koji je poginuo ratujući zajedno sa Arkanom. Jedan Arkanov saborac je pričao kako je Natalija reagovala kada je čula za bratovljevu smrt:

- Njena ledena faca. Ona faca koju je napravila nakon Aletove smrti (brat Natalije Martinović, koji je poginuo ratujući sa Arkanom)… Mislim da ću je po toj faci pamtiti. Zombi. Pobelela, izgubila svoju jedru ljepotu, zdrav pogled - govorio je Goran Gerovac, Arkanov saborac u emisiji "Ćirilica". 

ccr

Nije to bila jedina tragedija u porodici Martinović. U medijima se kasnije, 2002. godine, pojavila i vijest da je drugi Natalijin brat, Duško Martinović, pronađen mrtav u svom stanu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 103, a pored njega su ležali ubijeni supruga Mirela, ćerka Erika i sin Aleksandar. Zvanična verzija glasi da je Martinović ubio svoju porodicu, pa presudio sebi, a nezvanična da je ubijen. 

cce

Pre toga, u život Ražnatovića ušla je mlada pjevačica Ceca i Natalija je odlučila da spakuje kofere i ode u Beč. O tome je pisao njen sin Vojin u knjizi "Priče o mom ocu". 

- Bio je školski raspust 1994, jun mjesec... Nismo ni slutili šta nas sve čeka tog ljeta. Kasno uveče, brat i ja smo se vraćali sa DIF-a, gde smo tri puta nedjeljno išli na plivanje. Znali smo da je nešto čudno, jer čim smo ušli u kuću, vidjeli smo desetak putnih torbi koje stoje pored vrata. U tom momentu, mama nam je histerično saopštila da odmah krećemo i da uzmemo sve što nam je najpotrebnije.

Veliki paradoks je bio što smo mi kao djeca tada voleli da slušamo Cecu... Majka nam je zvučala tužno i nekako ljutito, sva je bila užurbana da napustimo kuću što prije i da idemo na željezničku stanicu. Nisam ni slutio da je žurila da ode što prije dok se tata ne vrati sa ratišta. Iako smo bili klinci od 10 godina, primejtili smo da nešto nije u redu, ali smo ćutali. 

Tek poslije Beča, Rima i Pariza, kad smo stigli u Italiju u jedan mali grad Fiuggi, konačno smo čuli mamu kako se dere na tatu preko telefona, plače i svašta mu govori (Arkanu). Bili smo u šoku kad mu je mama rekla: "Gade jedan! Jedino mrtva ću da ti se vratim za Beograd. I svo četvero dece će da budu sa mnom gdej kod budemo otišli!" - pisao je Vojin Ražnatović, tvrdeći da su tako saznali da je druga žena Ceca, čije su pjesme rado slušali. 

Natalija je sa djecom poslije silnih seljenja jedno vrijeme skrasila u Grčkoj. Poslije Arkanove smrti uslijedila je pomenuta tragedija brata Duška Martinovića, i tada Natalija odlazi u Ameriku. Govorilo se da teško živi i da djeca rade po dva posla da bi mogli da prežive. Vremenom se situacija, sudeći po šturim vestima koje su stizale o njoj, popravila. Natalija sada ima 56 godina. 

Ne propustite