ŽESTOK OKRŠAJ U ZVEZDAMA GRANDA: Nastao potpuni HAOS, Saša i Viki se urotili protiv JELENE! Okrenula se prema njoj i rekla: "Dok si ti jahala..."

Show
ŽESTOK OKRŠAJ U ZVEZDAMA GRANDA: Nastao potpuni HAOS, Saša i Viki se urotili protiv JELENE! Okrenula se prema njoj i rekla: "Dok si ti jahala..."
.

Ova tinejdžerka odabrala je dvije vrlo zahtjevne pjesme za predstavljanje – “Iza osmeha” Sanje Vučić i “Kao da me nema tu” Vanne. Dok je pjevala, žiri se prilično kolebao, čak je panik “visio” u vazduhu. Ipak, u jednom trenutku Džordž je povikao

-Stvarno niste normalni i pritisnuo “da.”

– Ovo je borba za život i smrt – rekla je Jelena na samom kraju pritiskajući taster, a u posljednje tri sekunde podršku je dala i Marija.

Djevojčica je otkrila da ide u srednju muzičku i da uči da pjeva operu. To je žiri jedva dočekao i odmah zatražio da im nešto otpjeva. Kada je završila Saša Popović je prokomentarisao da bi volio da je uzme Jelena, pa da je uči da pjeva operu, na šta je Karleuša skočila kao oparena:

jelena-karleusa-2

Foto: Instagram

– Jao, seljaku, ja sam deset godina pjevala ozbiljnu muziku, seljaku iz sela kraj Novog Sada!

– A gdje si pjevala? – zanimalo je Viki.

– U Narodnom pozorištu – rekla je Jelena, pa zapjevala.

Saša Popović je jedva dočekao da imitirajući operu otpjeva:

– Uuuu! Kakvo je ovo bilo sranje!

9008a0b486ccc8a6b0b7d9341ea577a538811580

Foto: Printscreen

Jelena je ispričala da je pjevala klasičnu muziku, dok nije počeo rat, pa prešla na narodnu i tako je krenuo sunovrat, na šta je Viki prokomentarisala da je zato sve propalo.

– Dok si ti jahala konja nizbrdo i pjevala “Koka-Kola, Marlboro, Suzuki,” ja sam pjevala operu – odmah joj je odgovorila Jelena.

Potom su se vratili kandidatkinji, a Džordž joj je skrenuo pažnju da su joj krajevi i kod opere bili sumnjivi i da mora da razdvoji školsko pjevanje, od onoga što je pop.

– Ti si meni za članicu hora – rekla je Jelena.

jelena-karleusa-1

Foto: Instagram

Iako nije sigurna da li je Tamara za produkciju i posao, te da postoji mogućnost da zbog toga brzo ispadne, Marija nije htjela da joj uskrati podršku.

– Ruka bi mi se osušila kada bih sada tebi povukla podršku – rekla je Marija.

Na kraju je Tamara odlučila da joj upravo Marija bude mentor.

Novi.ba/Express

Ne propustite