Ovo je lijek RUSKOG TRAVARA koji UNIŠTAVA RAK BRŽE OD KEMOTERAPIJE

Zdrav život
Ovo je lijek RUSKOG TRAVARA koji UNIŠTAVA RAK BRŽE OD KEMOTERAPIJE
.

Ruski naučnik, profesor Hrist Mermerski, ima recept koji mnogi predstavljaju kao revolucionaran lijek, uz pomoć kojeg su hiljade ljudi izliječeni od raka, piše "Zdravapriroda.com".

"To je hrana za liječenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermerski.

celije-raka

Tajna je u tome što ova smjesa čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege.

Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlečenja onih koji su doživjeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore i da je riječ o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka.

Sastojci:

15 svježih, zdravih BIO limuna, 400 g svježih oraha, 1 kg domaćeg meda, 12 glavica svježeg bijelog luka, 400 g proklijalog žita (mlada zelena pšenica).

Priprema proklijale pšenice: 400 g pšenice staviti u prokuhanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Poslije 10 - 12 sati, preko čiste gaze ocijediti vodu i dobro oprati zrna, pa opet procijediti kroz gazu.

U posudi ostaviti ocijeđenu pšenicu da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama, dužine 1-2 milimetara.

rak-pluca

Priprema lijeka:

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limunova sa koricom, pa sve zajedno izmješati. Od ostalih 10 uzeti samo sok i pomiješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena.

Dodati med i duže miješati drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda možete početi sa konzumiranjem.

happy-woman-jumping-in-golden-wheat-1-1024x640-1

Primjena:

Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Ako je koristite za liječenje raka, uzimajte jednu do dve kašike svaka 2 sata.

Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izliječenje od raka, očuvanje svježine tela, mladosti i energije.

"Ovaj lijek sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Zato i poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda, koje održavaju tijelo zdravim, a dovodi i do izliječenja od raka u potpunosti", istakao je doktor.

Ne propustite