PANIKA I POTRAGA PO SRBIJI, MLADIĆ POSLAO POTRESNU PORUKU DRUGU I NESTAO: Kad čujete ove riječi PROĆI ĆE VAS JEZA!

Aktuelno
PANIKA I POTRAGA PO SRBIJI, MLADIĆ POSLAO POTRESNU PORUKU DRUGU I NESTAO: Kad čujete ove riječi PROĆI ĆE VAS JEZA!
.

Mladić Časlav Živojinović (24) iz sela Vranovo kod Smedereva, koji je nestao u utorak, 29. oktobra, oko 10 sati i 30 minuta, samo 15 minuta ranije na svom Fejsbuk profilu podijelio je pjesmu "Sky and Sand". Kao opis za pesmu i status napisao je da se osjeća nepotpuno.

Prevod pjesme koju je podijelio samo 15 minuta pre nestanka glasi: živ sam samo kad sam s tobom i sve dok letimo ovaj svijet nema kraj. Danju ćeš me naći pored sebe, trudići se da uradim sve kako treba i da ispravim stvari. Kada sve krene po zlu, samo ću ja biti kriv.

caslav2jpg

Nakon toga je autom otišao od kuće i od tad se nije javio, piše Telegraf. Bratu i ocu je samo javio rekao da ide do grada u banku. Nestanak je policiji prijavljen istog dana u popodnevnim časovima.

Ono što, takođe, zabrinjava je poruka koju je poslao prijatelju.

caslavjpg

foto: Printscreen

- Čuvaj mi oca i brata, to je sve što mogu da kažem - glasila je poruka. 

Nestanak je prijavio njegov stariji brat, nakon čega su preduzete sve neophodne mjere za ovakve slučajeve, raspisana je centralna objava za nestalim licem i o tome obaviještene sve policijske uprave na teritoriji Srbije. Za sada nema novih saznanja niti informacija da je negde pronađen.

- Bilo je nekih dojava, da je viđen u Smederevu kod OŠ "Dimitrije Davidović", pa navodno u selu Mihajlovac, pa u Kovinu, ali se ispostavilo da nijedna od njih nije tačna. Prošlo je dva dana, a ne znamo ništa o njemu - navodi ovaj mladić.

Časlav živi sa ocem koji je bolestan i starijim bratom u Vranovu, a nakon razvoda, njegova majka odselila se u mjesto u Banatu.

Ne propustite