PRIČALO SE DA JE NAPUSTILA DARKA I OTIŠLA S BEBOM, A SAD JE MARINA OBJAVILA SLIKU NA INSTAGRAMU: Svi gledaju samo u jedan detalj, PRESLATKO!

Show
PRIČALO SE DA JE NAPUSTILA DARKA I OTIŠLA S BEBOM, A SAD JE MARINA OBJAVILA SLIKU NA INSTAGRAMU: Svi gledaju samo u jedan detalj, PRESLATKO!
.

Otkako su mediji uhvatili pjevača Darka Lazića u društvu bivše supruge Ane Sević, a njegova vjerenica Marina objavila fotografiju na kojoj je sama sa njihovim sinom, zli jezici su počeli da tvrde da folker na sve načine pokušava da vrati bivšu, te da je sa vjerenicom završio i da više ne žive zajedno.

Dok jedni tvrde da pjevač ne može da preboli bivšu suprugu, a drugi da je sretan sa novom porodicom, Lazić otkriva da će se sa svojom vjerenicom vjenčati u maju.

lazic-darko

foto: Instagram

“Vjerujem da će se mnogi razočarati, ali moja i Marinina veza je u najboljem redu i nismo razdvojeni. Sa bivšom ženom sam bio kada je dovela Lorenu i to je jedina istina. Kakvo crno pomirenje s Anom? Ženim se Marinom u maju. Nikakve afere i teorije zavjere ne postoje. Marina je moja buduća žena i majka mog sina”, rekao je Lazić, koji ističe da Marinina fotografija kojom aludira da joj je samo sin važan ne znači rastanak.

marina-gagic-beba

foto: Instagram

“Marina je objavila fotografiju sa našim sinom i napisala da joj je samo on važan. Iz toga je ispalo da smo se posvađali, razišli i da sam ko zna šta uradio. Ona voli da ode kod svojih roditelja, što je potpuno normalno, pogotovo kada sam van grada i kada je sama sa bepcem. Ispade haos ni iz čega. Ponavljam, s nama je sve kako treba, spremamo se za koncert, Marina ima prelijepu haljinu i hajde da se okrenemo nekim ljepšim stvarima”, zaključio je Lazić.

Sada je i Darko Lazić objavio fotografiju i potvrdio da je s njima sve u redu.

darko

foto: Instagram

Nakon Darka fotografiju je objavila i Marina.

73539273-549202752289296-331547608117936128-n

foto: Screenshot

Ne propustite