HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR: Čitav dan vas MALER PRATI, ako ste ovaj znak TEŠKO VAMA!

Horoskop
HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR: Čitav dan vas MALER PRATI, ako ste ovaj znak TEŠKO VAMA!
.

OVAN

ovan

POSAO: Važno je da se organizujete najbolje što možete jer ćete imati mnogo novih obaveza i promjena danas. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma posvećeni poslu.

LJUBAV: Potrebno je da pronađete način komunikacije koji ne podrazumeva svađu i viku. Odnos sa voljenom osobom je veoma napet. Važno je da se naučite toleranciji.

ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste i potreban vam je odmor. Potrudite se da tokom ove sedmice izdvojite neko vrijeme koje ćete imati samo za sebe. Očekuje vas period koji je povoljan za oporavak.

BIK

POSAO: Potrebno vam je još dosta vremena kako biste mogli da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Očekuje vas period u kojem ćete raditi prilično naporno.

LJUBAV: Moguće je da vam nedostaje osoba iz prošlosti sa kojom ste imali veoma iskren i specifičan odnos na polju ljubavi. Pred vama je period u kojem možete da obnovite komunikaciju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom kod vas u narednom periodu. Sve ukazuje na to da ćete imati zdravstvene tegobe pre svega zbog sklonosti ka stresu i nervozi.

bik

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da neki tračevi kruže ali i da ne znate u šta da vjerujete. Očekuje vas faza koja nije pretjerano povoljna za vaš posao. Moguće je da ste pod stresom.

LJUBAV: Deluje vam da voljena osoba nije spremna da napravi korak dalje ka ozbiljnoj vezi i da ćete se zbog toga rastati. Ako ste u braaku, nastupa veća kriza između vas i partnera.

ZDRAVLJE: Potrudite se da se danas ne forsirate. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka raznim problemima na polju zdravlja. Pokušajte da se posvetite sebi.

bblizanci

RAK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za saradnju sa inostranstvom kao i za pravljenje novih planova vezanih za putovanja. Pred vama je period u kojem ćete imati faktor sreće na svojoj strani.

LJUBAV: Ne odustajete od osobe koju volite, bez obzira na sve. Pred vama je faza emotivnih izazova i oscilacija. Posvetite se vašem odnosu i dajte sve od sebe kako bi bili iskreni.

ZDRAVLJE: Provkerite krvnu sliku za svaki slučaj. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni nekim manjim problemima na polju zdravlja, pa se pripazite.

LAV

POSAO: Možete da očekujete manje komplikacije kada je u pitanju posao. Mnogo toga ne ide onako kako ste očekivali. Pred vama je period otežanja i neizvesnosti na ovom planu.

LJUBAV: Partner pokazuje ljubomoru i smatrate da vas pretjerano ograničava nekim njegovim pravilima. Pred vama je period u kojem ćete sve više razmišljati o prekidu.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste pod stresom. Očekuje vas faza u kojoj ćete zbog psihosomatskih tegoba imati probleme sa zdravljem. Najbolje bi bilo da se posavjetujete sa vašim ljekarom.

DJEVICA

POSAO: Očekuje vas važan razgovor za posao. Ukoluko ste bez posla, mogli biste konačno da riješite svoj status. Pred vama je povoljan period za početak posla.

djevica-horoskop

LJUBAV: Došlo je vrijeme da odlučite da li želite ozbiljniju vezu ili ne. Nećete još dugo moći da vrdate. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje poteškoće.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Očekuje vas period u kojem ćeete biti skloni problemima sa zdravljem pa bi bilo najbolje da se na vrijeme obratite ljekaru.

VAGA

POSAO: Imat ćete dosta poslovnih obaveza pa je važno da svoje vrijeme pravilno raspodelite. Mogući su i problemi sa koncentracijom. Očekuje vas period koji donosi konfuziju.

LJUBAV: Trenutno vam ljubavni život nije prioritet i možda čak i svjesno izbjegavate prilike za nova poznanstva. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta nekih neodumica.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Ne osjećate se dobro i potreban vam je odmor. Potrudite se da povećate unos vitamina i da date sve od sebe kako biste poboljšali svoje stanje na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate mnogo slobodnog vremena ispred sebe. Možete da očekujete dan u kojem ćete biti veoma rasterećeni. Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku da se odmorite.

LJUBAV: Povoljan je dan za nova dešavanja i nova poznanstva. Ako ste slobodni otvara vam se šansa za jako lepu vezu. Pred vama je period u kojem ćet imati sreće u ljubavi.

sp-horoskop-skorpija

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Osećate se jako dobro i motivisani ste za pozitivne promene u vašem životu. Prijaće vam fizička aktivnost i bavljenje sportom u narednom periodu.

STRIJELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete proširenje djelatnosti ili poboljšanje i veći obim posla. Pred vama je period koji bi mogao da bude veoma važan za vaš posao.

LJUBAV: Imate maksimalno povjerenje u voljenu osobu sa kojom ste prošli kroz razne životne situacije. Očekuje vas period u kojem će vaš odnos moći da se poboljša.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu koja bi u narednom periodu mogla da vam bude okidač za brojne probleme na polju zdravlja. Posavjetujte se sa nutricionistom oko svih nedoumica koje imate.

sstrijelac-horoskop-580x290

JARAC

POSAO: Očekuje vas prilika da sklopite važan dogovor koji će na duže staze u budućnosti obilježiti vašu karijeru. Pred vama je faza u kojoj ćete imati bitne poslovne odluke.

LJUBAV: Na polju ljubavi nova poznanstva ostavljaju jak utisak na vas. Odjednom imate mnogo novih udvarača. Spremni ste da se posvetite svojim emotivnim porivima.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate manje probleme na polju zdravlja. Potrudite se da ojačate svoj imuni sistem.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas mogućnost da ostvarite poboljšanje zarade tokom današnjeg dana. Iskoristite prilike koje su pred vama. Važno je da budete spremni da se posvetite poslu.

LJUBAV: Ne očekuju vas pretjerano velike promjene na ovom polju. Ako imate partnera zadovoljni ste sa njim. Moguće je da je vaš odnos postao stabilan i predvidiv.

ZDRAVLJE: Povoljan period za mršavljenje je naglašen. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku da se vratite u dobru formu kao i da se riješite nekih zdravstvenih problema.

vodolija

RIBE

POSAO: Moguće je da vas tokom današnjeg dana imate neki maler za vratom i da ništa ne ide kako ste očekivali. Pred vama je period u kojem će biti raznih promjena.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati neki nesporazum sa voljenom osobom. Skloni ste svađama i negativnoj atmosferi sada. Nije vam ni malo lako da na ovom polju ostvarite stabilnost.

ZDRAVLJE: Budite oprezni danas. moguće je da ćete biti skloni nekim iznenadnim povredama, padovima, lomovima pa je jako važno da budete fokusirani i da se čuvate.

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite