KIJA SA KOFERIMA DOŠLA KOD SLOBE?!OGLASIO SE PJEVAČ I POTVRDIO SVE: Pomirili se nakon incidenta, PROCURILI DETALJI!

Show
KIJA SA KOFERIMA DOŠLA KOD SLOBE?!OGLASIO SE PJEVAČ I POTVRDIO SVE: Pomirili se nakon incidenta, PROCURILI DETALJI!
.

Popularni pjevač Sloba Radanović našao se u žiži javnosti prije nekoliko dana, zbog informacije da mu je navodno u stan upala Kija Kockar, zbog čega je reagovala policija.

Bivši supružnici demantovali su te navode, a pjevač je sada u "Premijeri" priznao kako su njegovi roditelji Draginja i Dušan reagovali kada su saznali loše vijesti.

sloba2

foto: Instagram

- Mojima je bilo najbitnije da vide da sam ja dobro, da sam zdrav, živ, da su to sve priče "rekla-kazala". Ja sam se njima odmah javio, vidjeli su da je sve okej - objasnio je Sloba, koji se potom osvrnuo na svjedočenje svoje komšinice koja je za medije priznala da je Kiju vidjela s koferom u Slobinoj zgradi, u koju, kako kaže, često dolazi.

kija2

foto: Instagram

- Vidio sam da je komšinica neka nešto izjavila, neki koferi, ovo ono... To je istina, da je Kija jednom bila prije sedam, osam mjeseci, možda i više, kod mene u stanu sa svojim koferom jer... Da l' je bila zaboravila ključ od svog stana, tako nešto... Tad smo bili u skroz okej odnosima i pitala me da li može da dođe i vjerovatno je gospođa tad vidjela, ali taman posla... Kija je možda kod mene bila dva, tri puta - objasnio je Radanović, te naveo da između Kije i njega nema naznake pomirenja. 

kija-sloba

foto: Instagram

Ne propustite